Garančka v 60000
Cena bez vzduchového filtru cca 5000,-
60 tis. km nebo 4 roky
Re: 60 tis. km nebo 4 roky
4 garanční prohlídka snad už ani nemůže být garanční, když je záruka 3 roky ne? Má smysl vůbec po skončení záruky navštěvovat pravidelně servis Hyundai? Nebo až podle toho co je potřeba vyměnit po ujetých kilometrech a třeba v jiném servisu? Nebude se třeba Hyundai pak kroutit, že jsem nebyl na předepsané kontrole a že tím pádem padá i záruka na prorezivění karosérie, která je prý 6 let? Zdá se mi že si účtují docela velké palety za ty prohlídky!
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Čtvrtá garančka je po 4 letech nebo po 60 000 kilometrech. Znám lidi kteří udělaj 2 garančky do roka potom čtvrtá může bejt třeba do dvou let.
Jinak to razítko v garanční knížce je dost důležitý pokud pak chceš uplatňovat na něco záruku. Do servisu jo, ale chce to hledat a ptát se na zkušenosti těch co už tam byly, ale ani to není zárukou že tam nejsou podvodníci.
Jinak to razítko v garanční knížce je dost důležitý pokud pak chceš uplatňovat na něco záruku. Do servisu jo, ale chce to hledat a ptát se na zkušenosti těch co už tam byly, ale ani to není zárukou že tam nejsou podvodníci.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Vlastně jo Vipe, máš recht jsem si neuvědomil, že těch kilometrů za rok najedu míň než 15000 a tím pádem chodím na Garančky po rocích. Už mi to asi nemyslí
- marioliptov
No, u mna 4. prehliadka uz nebola garancna. Nedal som si ju robit v Hyundaii ale v Honde (chcel som aj nestranny nazor na auto). Stala ma 220€ a dal som si menit olej, filter, urobit celkovu diagnostiku, vymenit brzdove platnicky (vraj by vydrzali este nejakych 200km, ked som brzdil s kopca tak sa roztriasol cely volant a prehrievali sa brzdy), mal som prasknuty harmonikovy klb na vyfuku a dal som si urobit STK a ETK. Rano som doviezol auto a poobede som si ho bol vyzdvihnut. Zatial to vyzera velmi dobre. Uvidim po prvej tisicke...
Mám tomu rozumět,že když najedu 60 000km za 6 let, tak celou dobu musím kvůli záruce jezdit každý rok do značkového servisu na garančky?
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Po dobu záruky by si měl jezdit do značkového servisu pokud chceš uplatňovat záruku. To znamená, že pokud máš záruku 3 roky tak by si měl bez ohledu na počet ujetých kilometrů jezdit po celé tři roky na garančky do značkového servisu.ross píše:Mám tomu rozumět,že když najedu 60 000km za 6 let, tak celou dobu musím kvůli záruce jezdit každý rok do značkového servisu na garančky?posting.php?mode=reply&f=29&t=43#
Nebo jinak - 15 tis. km nebo 1 rok co nastane dřív.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Nevím, kam se zařadit. Mám 4. garančku, ale při necelých 60000, přesně 56332. Ale snad mě nebudete kamenovat.
Byl jsem ve značkovém servisu Hyundai Hák Tábor. Trvalo jim to 3,5 hodiny, práce 1125 Kč, materiál 1312 Kč, dohromady i s daní 2924 Kč. Materiál : těsnění zátky olej. vany, motor. olej + filtr, grafitová lišta zadního stěrače a samozřejmě dolití směsi do ostřikovačů... Doplňovali mi medium do klimy, ale jelikož ho prý chybělo malinko, tak to ani nepsali. No, kdoví, jestli to udělali, že?
Takže suma sumárum s cenou asi spokojenost (v Jindřichově Hradci mi na dotaz o ceně řekli 5000!), s prací uvidíme.
Byl jsem ve značkovém servisu Hyundai Hák Tábor. Trvalo jim to 3,5 hodiny, práce 1125 Kč, materiál 1312 Kč, dohromady i s daní 2924 Kč. Materiál : těsnění zátky olej. vany, motor. olej + filtr, grafitová lišta zadního stěrače a samozřejmě dolití směsi do ostřikovačů... Doplňovali mi medium do klimy, ale jelikož ho prý chybělo malinko, tak to ani nepsali. No, kdoví, jestli to udělali, že?
Takže suma sumárum s cenou asi spokojenost (v Jindřichově Hradci mi na dotaz o ceně řekli 5000!), s prací uvidíme.