Plašičky na hlodavce
Plašičky na hlodavce
Tak jsem měl problém s cizí návštěvou u motoru.Po otevření haupny mi visel dolu kus tapecírunku ,který je pod odstřikovačema,byl od někoho ožraný.Začal sem schánět něco proti hlodavců a tady sem našel - www.Deramax.cz .Spoštovným jsem vysolil cca 500 Kč,ale pořád lepší než si nechat sežrat kabely.Takže jestli má někdo podobný problém ,tak se na tu stránku mrkněte
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Plašičky na hlodavce
Už tu bylo více ožraných aut tak se to bude někomu hodit.
Pulzní ultrazvukový odpuzovač škůdců. Ultrazvukový odpuzovač škůdců pro automobily
Pulzní ultrazvukový odpuzovač škůdců. Ultrazvukový odpuzovač škůdců pro automobily
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
zdravím,našel jsem plašič kun a hlodavců 12V za 399 kč
www.hobbycar.cz
www.hobbycar.cz
Já používám chlupy z ostříhaného našeho pejska. Stačí malej svazek do motoru a je vystaráno.
Při koupy se mě kamoš ptal: A ten Getz, má to zabudovaný KUNDO-lap? No a za týden jsem mu mohl odpovědět... Tak jsem přišel na to, že pěknou Kundu na to neulovíš tak rychle jak nenasitnou KUNU... Asi má Getzík spíš KUNO-lap... Sežrala mi 3ku kabel od svíčky... Cena nového 420,- pak jsem si nechal umýt motor a stříkl jsem tam sprej proti kunám za 222,- Od té doby mám pokoj
Etej-Gva ...šupni sem prosím název toho spreje proti kunám a kde se to dá koupit a když tu dáš i foto, tak to bude paráda
O.K. nafotím a vložím, jen se k tomu dostanu až ve čtvrtek... ( koupil jsem to v Meteoru v Třebíči, myslím že to budou mít třeba i na internetu nebo v lepším obchodě na náhradní díly aut či s doplňky do aut... z hlavy nevím ten název, ale mrknu ve čtvrtek do garáže... zítra to nejde, příjdu až v 23:00 z práce...
Paráda, děkuji moc za to foto ....tak už vím po čem se ptát v obchodě
Prajem všetkým pekný deň,
neviem, či sa to sem hodí, ale aj ja som mal nepozvanú návštevu v motore a hostia si asi mysleli, že sú v samoobsluhe, tak si to odniesol jeden zapaľovací kábel. Žiaľ, žiaden predajca u nás takého káble nemá priamo na sklade (obvolal som skoro všetkých) a v centrálnom sklade robia inventúru, takže musím čakať skoro 2 týždne
V autopredajni mi vedia objednať sadu zapaľovacích káblov, ale neoriginálnych. Máte s tým niekto skúsenosti?. Alebo existujú aj nejaké univerzálne káble? Mohol by som ich mať odložené v aute pre prípad, že sa neohlásená návšteva zopakuje (a ja budem nebodaj zrovna na dovolenke pri mori )
neviem, či sa to sem hodí, ale aj ja som mal nepozvanú návštevu v motore a hostia si asi mysleli, že sú v samoobsluhe, tak si to odniesol jeden zapaľovací kábel. Žiaľ, žiaden predajca u nás takého káble nemá priamo na sklade (obvolal som skoro všetkých) a v centrálnom sklade robia inventúru, takže musím čakať skoro 2 týždne
V autopredajni mi vedia objednať sadu zapaľovacích káblov, ale neoriginálnych. Máte s tým niekto skúsenosti?. Alebo existujú aj nejaké univerzálne káble? Mohol by som ich mať odložené v aute pre prípad, že sa neohlásená návšteva zopakuje (a ja budem nebodaj zrovna na dovolenke pri mori )