Palubny počitač
Re: Palubny počitač
Ak chces palubny pocitac chod na stranku www.index-q.sk tam mas pocitac ktory
dokaze viac ako original vstavany.
Funguje je to odskusane.
dokaze viac ako original vstavany.
Funguje je to odskusane.
Zdravím všetkých chcel by som sa spýtať kde máte umiestnený počítač v našich autách. Ja mám Getz. Mohol by niekto dať aj foto?
Hotovo (tak často naštěstí netankuju), je to "lepší", ale zase to ukazuje spotřebu jako kráva. Např. když se chci dostat s okamžitou pod 7litrů, musím tolik ubrat plyn, že to už brzdí (samozřejmě po rovině nebo z kopce na pětku při cca 100km/h), ale to už je vlastnost auta. Ty symboly měření už jsem taky odhalil a zjistil, kdy je vyčítání chyb. kódů ready. Jen mi vadí, že se Scan Gauge chová občas trochu divně. Např. v noci se zničeho nic rozsvítí a jindy se zase neaktivuje ani po nastartování (musím zmáčknout tlačítko). To radost kazí, ale vcelku nelituju.yogin píše:no jo, nabral jsi plnou a jezdis, tak ted zajed k pumpe, nacerpej doplna a dej MORE/FILLUP. Tam se te zepta kolik si dotankoval do te plne nadrze a upravi si odchylku v mereni spotreby. Potom ti bude vse ukazovat spravne. V tuto chvili nemas zkalibrovane mereni spotreby pro svoje auto. To se prave provadi natankovanim plne, a po vyjeti znovu dotankovanim do plna. Dela se to v podstate jen jednou na zacatku. Potom si to bude pamatovat uz na veky i po odpojeni (ma flash pamet). Na udaje o spotrebe se po prvnim natankovani nespolehej, ukazuje ti to mensi spotrebu nez opravdu mas .., proto se musi provest ta prvni kalibrace. - potom uvidis, ze to bude merit naprosto presne na desetiny litru ...
Naposledy upravil 1 dne Petan; celkem upraveno 15x.
Getz 1.5 CRDi 2004
Přemýšlel jsem, jestli ho dát vlevo nebo vpravo od přístrojovky nebo do střed. panelu a nakonec zvítězila možnost ho dát přímo před přístrojovku. Sice zakrývá měřák paliva, ale to se do něj dá naprogramovat (ne nastavit, ale část postupu je to v kapitole - Nastavení funkce TRIP jako GAUGE). Snad dodám i foto, když nezapomenu.chovatel píše:Zdravím všetkých chcel by som sa spýtať kde máte umiestnený počítač v našich autách. Ja mám Getz. Mohol by niekto dať aj foto?
Getz 1.5 CRDi 2004
Zdravím, skúšal niekto objednať palubný počítač z tejto stránky firma je vraj na slovensku
http://scangauge.host.sk/
http://scangauge.host.sk/
- marioliptov
Ja som ho kupil od uzivatela yogin. Mam k funkcnosti par vyhrad a to:
- nemeria spotrebu hned od nastartovania ale zacne az po par 100m
- po zahriati motora pri jazde po dialnici mi prestane v urcitej polohe zosliapnutia plynoveho pedala prestane merat spotrebu
Da sa to ale zvladat. Zatial som spokojny a prejdem uz aj viac ako 500km na plnu nadrz. Uz len pre informaciu o okamzitej spotrebe sa mi to oplatilo...
- nemeria spotrebu hned od nastartovania ale zacne az po par 100m
- po zahriati motora pri jazde po dialnici mi prestane v urcitej polohe zosliapnutia plynoveho pedala prestane merat spotrebu
Da sa to ale zvladat. Zatial som spokojny a prejdem uz aj viac ako 500km na plnu nadrz. Uz len pre informaciu o okamzitej spotrebe sa mi to oplatilo...
Problem so spotrebou vyrieseny. Stal som sa majitelom novuckeho PEUGEOT 2008...
Koľko Ťa stál ? Ostatné funkcie fungujú dobre? Tých 500km prejdeš v meste alebo po dialnici? Kde máš umiestnený palubný počítač,
- marioliptov
Po prepocte aj co som dal poste ma vysiel na 159€. Mam ho umiesneny za volantom pred budikami, nicomu mi nezavadzia je pekne citatelny aj ovladanie je bez problemove. Funkcie idu bez problemov.
Problem so spotrebou vyrieseny. Stal som sa majitelom novuckeho PEUGEOT 2008...