Tapecy + Středový panel

Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Tapecy + Středový panel

Příspěvek od Vipe »

[-X Je nás tu víc. :lol:
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
chuffu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chuffu »

Nějak mi blbne podsvícení tech 3 koleček dole na panelu.( Asi blbý kontakt, musím někdy poklepat). Tak jsem se pokoušel odmontovat středový panel. Nějak se mi to nepodařilo, protože jsem nepřišel na to jak to oddělat u vrchu (Vipe označil modrými šipkami), nechtěl jsem to ulomit. Nakonec jsem udělal více škody jak užitku, protože jak sem byl nasraný, tak sem po tom praštil a rozbil jsem si levou mřížku na topení #-o Sem to ale debil :mrgreen:
Tak mě napadá, že bych koupil ten stříbrný panel (ale jak bych ho vyměnil to nevim :D ) anebo jestli by šla koupit jen ta mřížka nebo musim koupit celej panel (ale jak bych to vyměnil to nevim :D )

Jsem prostě supermontér #-o :D
Hyundai Getz 1,1 2002 Tm. modrá
Jarda

Příspěvek od Jarda »

chuffu ten středový panel jsem měl sundaný před 14 dny,taky mi zhaslo podsvícení těch koleček na ovládání.jsou tam dvě žárovky a než začneš panel sundávat,musíš vyndat autorádio,odpojit táhla-jsou tři-od zesilování topení,ventilátor a vnitřní okruh.pak sundáš odkládací poličku pod volantem a u spolujezdce odkládací skříňku. na panelu nejsou nikde žádné šrouby,začni odspodu směrem nahoru a ono ten vrch už vyskočí sám.je to otázka tak 30 minut.potom pro lepší přístup je dobré odpojit všechny konektory a žárovečky máš perfektně přístupné na výměnu.stojí jedna 7 kč. už mi to svítí nádherně! hodně štěstí a neboj se toho,jen opatrně. :D
Getzík 1.3--60kw,2004
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

Tak to je blbé :-k , samotnou mřížku jedině vrakoviště nebo Hyundai, ale pochybuju že ji dokážou samotnou objednat.
Ono se to zdá že to drží tam nahoře, ale drží to v těch postraních klipech fakt dost děsně. Navíc to tam není za co vzít :-k
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
chuffu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chuffu »

Já neměl sundané ty táhla, takže proto to nešlo #-o sice mi to teď nesvítí, ale nebudu to rozdělávat. Až budu mít náhradní kus. Kde by se dal koupit ten středový panel? Na netu jsem to nikde nenašel
Jarda

Příspěvek od Jarda »

Středový panel určitě najdeš na vrakáči . Si z Olmiku a vrakáč máš u nosu. Je tam v Olmiku vrakoviště Hyundai--Nedvězí-Olomouc.Je to v areálu za fotbalovým hřištěm/Moravský autoland/ telefon je 602 567 208, nebo 724 107 219. Zavolej si tam a máš ho doma hned. Hodně štěstí!! :D :D
Getzík 1.3--60kw,2004
chuffu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chuffu »

OK. Dík za info, teď už vím jak na to, tak to bude pohoda(snad) :D
Petan

Příspěvek od Petan »

i mě tam už zhasly obě žárovky a já to radši nasvítil jinak, jen abych to nemusel rozebírat. Zkoušel jsem to párkrát, ale nikdy mi to nešlo ani podle návodu. Drží to tam jako židovská víra packy nepacky. Tak si říkám, že při nejhorším ukecám někoho někde na srazu jestli by mi s tím nepomohl za kilo nebo flašku. :wink:
Getz 1.5 CRDi 2004
chuffu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chuffu »

Teda at hledám jak hledám, tak ten panel nemůžu nikde najít.
Jarda

Příspěvek od Jarda »

chuffu tady máš dvě nabídky,prodávají náhradní díly z Getzíka,zkus zavolat na 775 951 185-pan Lukáš Vraný z Benátek nad Jizerou. A tady je druhý odkaz-http://ostatni-dily-prislusenstvi.sbaza ... 64057.html
možná budeš mět štěstí,ale nemáš co ztratit.
Getzík 1.3--60kw,2004
Odpovědět