15 tis. km nebo 1 rok

Ceny a zkušenosti při jednotlivých garančkách
Fisi

Re: 1. Garančka

Příspěvek od Fisi »

Ahoj klubáci,tak jsme absolvovali první garančku, cena velice příznívá 2.810 Kč. Chtěl jsem poslat doklad ale nejde mi odeslatmám to v Jpg a nejde to.Máme getzika přesně rok a zatím nám měníli akorát imobilizer ale byla to výrobní vada. Krom škrabáncu u obchodňáku vše perfektní.Čus Fisi :D/
fisi.jpg
fisi.jpg (90.53 KiB) Zobrazeno 9572 x
lubo
Kontaktovat uživatele:

Re: 15 tis. km nebo 1 rok

Příspěvek od lubo »

Tak už mi nabieha 12000 km a tak ma čaká asi najbližšie tiež garančka. Má niekto zo Slovenska skúsenosti s garančkou ?
Lubo
ross
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ross »

27,8,2009 jsem byl na 1. garančce. Cena byla 3 128 Kč.
Kapalina do ostřik. 16,00
geometrie 432,00
kontr. klima. 36
prohlídka karos.180,00
práce 576
olej 5w-30 1165,00
žárovka 11,00
filtr assy-e 87
zad. stěrač 125,00
----------------------------
celkem 3128,00 Kč :-:
lubo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubo »

Dnes t.j.22.10.2009 som mal prvú garančku po 14100 km a roku prevádzky.
Stálo ma to celkom244,54 €, pre Vašu informáciu uvádzam v Eurach:
Kontrola klimatizacie 2,29
prehliadka karosérie 11,45 (?)
Prehliadka TB 36,64
Nastavenie geometrie kolies 27,48
tesnenie zátky olejovej vane 0,53
filter ASSY ENGIE OIL 4,85
SLX Prfessional SW 30 66,68
cistic 2
zimná nápln ostrekovača 2,71 (nežiadal som ju, mal som v nádržke...)
žiarovka 12V 0,30
peľový filter 2x 32,60
výmena filtra klimy 4,58
umytie motora 4,98
réžijný materiál, likvidácia 8,4
Pre ČR, v prepočte je to asi 6338,50 ČK----
Ak by to šlo, tak by som ďalšiu garančku radšej absolvoval v zahraniční, nejde mi o tie predraženia, ale o systém....Myslíte, že by to šlo ????
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

Na garančku můžeš po celý EVROPĚ.
Jinak co se týče těch garančních prohlídek tak odpověď je zde v sekci Články -> Co je dobré vědět http://getzclub.net/knowledge/kb_show.php?id=7 to je asi to co jsi hledal. Přeju ti ať se ti podaří příští garanční prohlídku uskutečnit podle tvých představ a hlavně za cenu obvyklou. No někde si holt mastí kapsy nehledě na zákazníky a ceny máš opravdu luxusní. :(
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
lubo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubo »

Pro zvětšení klikněte na obrázek. :wink:
hyundai.jpg
lubo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubo »

Informácia k zverejnenej tabuľke:
Absoloval som prvú garančnú prehliadku v servise Hyundai, Panónska cesta, Bratislava, kde som porovnal vyúčtovanie s cenami zverejnenými na tomto fóre s cenami v Českej republike. Aj keď sa mi nepodarilo porovnať všetky položky (rozdielne, či inak uvedené ) predsa z toho niečo vyšlo. Bol som mierne prekvapený, že servis na Slovensku po prepočte z Kč na € je značne predražený a dosahuje index predraženia od 181 do 226 % !!!!
Myslím si, že ak si prečítate daný fakt je lepšie sadnúť do Getzíka, dojenať si servis v Českej republike, alebo v Rakúsku, následne vyraziť a dať si tam urobiť plánovaný záručný servis. Za ušetrené peniaze si okrem toho urobíte pekný rodinný výlet.
Z dôvodu jazykovej príbuznosti by som volil dajaký servis v Českej republike, či na Morave.

Neviem, čo by na túto skúsenosť povedal dovozca vozidiel Hyundai do ČR a SR.

Inak pekný deň
Lubo
gizmonka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gizmonka »

Ja sa nestačím čudovať nad cenami aké tu uvádzate. Ja idem vo februári na prvú garančku, ale ma veľmi šokovali ceny, keď som si ich zisťovala. A vy tu píšete o polovicu nižšie. :-k :(
Hyundai Getz 1.4 Dynamic
Farba : Midnight gray
Wimpi

Příspěvek od Wimpi »

I já můžu přidat svojí zkušenost s 1.garančkou. Bylo to 21.9.2007 v Českých Budějovicích, Getz 1,4 Dynamic, stav tacho 14500 km. Práce : geometrie a vyvážení kola, kontrola klimy, prohlídka karoserie a časová norma prohlídky. Material : olej Helix, filtr oleje, směs do ostřikovače, zátka a těsnění olejové vany. Cena celkem 3165 Kč. Po přečtení ostatních příspěvků to vidím jako celkem průměrnou cenu.
gizmonka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gizmonka »

lubo píše:Informácia k zverejnenej tabuľke:
Absoloval som prvú garančnú prehliadku v servise Hyundai, Panónska cesta, Bratislava, kde som porovnal vyúčtovanie s cenami zverejnenými na tomto fóre s cenami v Českej republike. Aj keď sa mi nepodarilo porovnať všetky položky (rozdielne, či inak uvedené ) predsa z toho niečo vyšlo. Bol som mierne prekvapený, že servis na Slovensku po prepočte z Kč na € je značne predražený a dosahuje index predraženia od 181 do 226 % !!!!
Myslím si, že ak si prečítate daný fakt je lepšie sadnúť do Getzíka, dojenať si servis v Českej republike, alebo v Rakúsku, následne vyraziť a dať si tam urobiť plánovaný záručný servis. Za ušetrené peniaze si okrem toho urobíte pekný rodinný výlet.
Z dôvodu jazykovej príbuznosti by som volil dajaký servis v Českej republike, či na Morave.

Neviem, čo by na túto skúsenosť povedal dovozca vozidiel Hyundai do ČR a SR.

Inak pekný deň
Lubo
Ahoj Lubo. Ja som si najprv obvolala servis, než som sa rozhodla kam pôjdem na prvú garančku. Na Vajnosrkej mi povedali 200 eur a na Panonskej 260 eur. Mám sice po prvej garančke, ale nie v Bratislave, lebo je to predražené a ochota za hovno. Ja som za prvú garančku zaplatila 114,50 eur a dokonca so službami a ochotou som bola uplne prekvapená. Bola som v Michalovciach a rovno som si spravila aj návštevu u známych. Som viac než 100 % spokojná :)
Hyundai Getz 1.4 Dynamic
Farba : Midnight gray
Odpovědět