Ahoj, tak už jsem taky nějaký ten měsíc šťastný majitel Getze Koupil jsem si podle doporučení z fóra hyundaiclub.net potahy od firmy MAD jenom teď trochu zápasím s montáží.
Nevíte někdo, jak sundat boční kolečka ze sedadla řidiče, které regulují sklon sedáku? Nerad bych za to vzal, aby to někde prasklo.
Potahy
Re: Potahy
Ahoj, vítej v klubu, a přeju mnoho šťastných chvil s Getzem
Kolečka jsou tam nalisovaná, nesundávej je. Když zatlačíš s boku na sedák, určitě se tam udělá vůle na protáhnutí potahu, případně se dá celý sedák odšroubovat - zespodu 4 šrouby vpředu a vzadu, kterými je přišroubovaný k rámu sedadla, ale pozor, jsou k němu zespodu taky přichycené kabely od napínače a airbagu.
Kolečka jsou tam nalisovaná, nesundávej je. Když zatlačíš s boku na sedák, určitě se tam udělá vůle na protáhnutí potahu, případně se dá celý sedák odšroubovat - zespodu 4 šrouby vpředu a vzadu, kterými je přišroubovaný k rámu sedadla, ale pozor, jsou k němu zespodu taky přichycené kabely od napínače a airbagu.
GETZ r.v. 2004
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, kolečka netřeba sundavat. Potahy se vejdou za ty kolečka.
Určitě se ti to povede, my ti věříme.
Určitě se ti to povede, my ti věříme.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Pro příští generace. Měl jsem cestu do Průhonic, tak jsem se zastavil v servisu Hyundai a nejdřív mi tvrdili, že jsou tam ty kolečka nacvaknutá, ale později se ukázalo, že tam je jenom obyč křížový šroub, takže demontáž byla sranda.
Nicméně na ty potahy od MADu je to potřeba opravdu odmontovat, protože v potahu je na ně vyšitá díra. Protáhnout za nimi nepomůže. Někdy to vyfotím.
Nicméně na ty potahy od MADu je to potřeba opravdu odmontovat, protože v potahu je na ně vyšitá díra. Protáhnout za nimi nepomůže. Někdy to vyfotím.
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
=D> Tak to ju já mám potahy bez ďoury tak že to stačilo jenom strčit za to kolečko.
Hlavně že se povedlo.
Hlavně že se povedlo.
Taky se vám líbí spousta potahů, které bohužel nejsou homologovány na boční airbagy? Jak to řešíte, nebo neřešíte? Myslíte, že nerespektování tohoto by byl v případě srážky fakt problém?
A neraďte mi, abych to zkoušela!
A neraďte mi, abych to zkoušela!
Getz 1,3 2004
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pokud máš boční airbagy tak rozhodně doporučuji originál potahy s uzpůsobením právě pro ně. Tohle není žádná sranda to může stát i život.