Jak zapojit automat na světla

Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak zapojit automat na světla

Příspěvek od Vipe »

Jo je to tak, ale když budeš mít zaplej ten automat a zapneš si ještě světla páčkou kterou přepneš na dálkové tak ti současně bude svítir tlumené a dálkové vlákno.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
Stenliik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stenliik »

nu to myslíš že by mi praskali vlákna? nebo budu hodně oslňovat hm? a ten vypínač by stačil zapojit mezi červený drát na přívod proudu vid???
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

Žárovka by se přehřívala mohla by praskat vlákna nehledě na to že vy se mohla vypalovat parabola. Ten vypínač na přívod + 12V
Stenliik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stenliik »

stačí nějakej klasickej vid prostě co přeruší kontakt, no uvidím měse celkem dobře jezdí i na potkávací svítí dost a tou cestou co jezdím jezdí dost aut tak ještě zkusím v provozu a pak budu řešit dál :) ale fakt díky za pomoct sem ti moc vděčnej
Stenliik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stenliik »

tak mám hned problém Vipe když jsem vše zapojil podle tvýho plánku tak když zapojím červený kabel +12V tak mi zůstanou svítit pořád parkovačky i když jsem z auta pryč prostě pořád nevím kam je připojit :( když nastartuju rozsvítí se i potkávačky to je v pořádku ale ty parkovačky mě štvou :(
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

Znova jsem to kontroloval a zapojení by mělo bejt OK. Je tu možnost že se něco podělalo v té škatulce když si to předtím měl zapojený. To co ti to dělá vypadá na aktivovanou tu funkce Coming Home která má po 30 sec. vypnout ale nevypne.
Můžeš to obejít tím že ten červený stálé plus zapojíš na ten žlutý který je spínaný klíčkem.
Stenliik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stenliik »

tak i po připojení drátů žlutého a fialového na spínané plus se mi světla rozsvicují hned po sepnutí klíčku :( ted už si jen můžu myslet že to bude dělat to štelování toho šroubku ale s tím sem točil a žádný výsledky :( achjo nevim už jak zase dál :( :( :(
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

To štelování bude problém, pač když bude baterka dobře nabitá tak to rozmezí proto štelování je tam malé a světla se ti rozsvítí hned při otočení klíčku ještě před nastartováním.
Nemusíš mít ale strach, protože ty světla se při startování odpojí a když pustíš klíček z polohy starování tak se zase zapojí.
Nejlepší jsou tyhle automaty kde je nastaven určitý čas (5-7 sec.) po kterém se světla sepnou. To mám vyzkoušené a funguje to bez problémů.
Stenliik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stenliik »

tak že nemusím mít strach o žárovky jo???? bude to bez problémů???? jestli jo tak je vše v pořádku :) a děkuji
Snake

Příspěvek od Snake »

Ten fialovy netreba nikam zapajat ja som to nastavil trimrom takze svetla sa zapnu az ked napatie vystupi nad 13voltov.Tie dialkove staci prihodit jeden tranzistor a otocit polaritu aby to spinalo pri ukostreni.Ten fialovy musi byt odpojeny inak sa to neda nastavit.
Odpovědět