Během 48 hodin po jízdě se vybila baterie tak, že měla pouhé 2 Volty. Nic jsem nenechal zapnuto . Po vyndání baterie ukazuje Ohmmetr mezi kostrou a + svorkou zkrat. Zkoušel jsem vyndavat postupně pojistky, abych nalezl
místo zkratu, ale téměř bezúspěšně. Pouze po vyndání hlavní pojistky světel v motorovém prostoru BATT 50 A, Ohmmetr ukáže 20 kohmů. Nevím, zda je to správně a nebo né. Nemám totiž schéma elektroinstalace a tak nevím jak je vše zapojené. Poradí mi někdo i třeba jak získat schéma. Děkuji moc.
Vybití baterie
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vybití baterie
Zkus odpojit alternátor je možné že je tam proražená dioda která to vybíjí. downloads.php?view=detail&df_id=6 je ke stažení v sekci "Download" stačí hledat
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Díky Ti za radu, ten alternátor zkusím, ale mate mě tam ta velká pojistka světel, kterou když vyndám, tak je tam alespoň těch 20 kohmů a jak ji zasunu, tak je to úplný zkrat. Nabíjím baterku, tak jí tam zítra dám a zkusím jí dát přes ampérmetr. Jinak já jsem nově v Getz klubu a zatím mi to nedovolilo to schéma stáhnout. Zdravím Tosys
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
To schéma by ti mělo jít stáhnout normálně, nejde to pouze neregistrovaným. Pokud s tím budeš mít problém pošlu ti ho mejlem.
Tady je všechno co je za tou pojistkou BATT 50A. V pojistkovém boxu v kabině.
Tady je všechno co je za tou pojistkou BATT 50A. V pojistkovém boxu v kabině.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL