Oprava poškozeného laku

Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Oprava poškozeného laku

Příspěvek od Vipe »

Diskic píše: Dokonce se mi stalo, že mi ho poškrábali i přímo v servisu. Jak ho umívali. Blbci, Od té doby jezdím jinam!
Asi šikovnej mechanik, už bych tam taky nejel. Asi to chce opravdu vyzkoušet více servisů a pak může člověk porovnávat.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
Kalahare

Příspěvek od Kalahare »

Ahoj,

tak já mám na Getzovi dva pěkný škrábance, hezky od klíče. Jsou sice pěkně hluboký, ale nerezne to. Tohle dokáže naštvat. Nepotřebuju mít zrovna znak NIKE na kapotě
Některý lidi jsou docela vymatlaný.
Rostous

Příspěvek od Rostous »

Mě se zatím škrábance typu klíče a podobně vyhýbají, ale garantuji tomu koho bych přistihnul jak škrábe mě nebo někomu jinýmu auto, že mu ten klíč vrazím do pr....
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

Od klíče zatím taky nemám nic ťuk, ťuk, ale od dveří aut parkujících vedle je toho docela dost. :(
Pepelino

Příspěvek od Pepelino »

Vipe prosím Tě, dá se někde koupit barva na opravu laku ve spray ? Mám toho trochu víc na opravu a myslím, že se to takhle i líp nanáší. Díky.
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

Nechával jsem si míchat do spreje (cca 400,-)u Štandoxu mojí červenou. Zkus se zeptat někde kde míchaj autolaky. :wink:
JanPribyl

Příspěvek od JanPribyl »

Ahoj, jestli můžu poradit, tak jsem si teď nechal opravit auto v nové lakovně v Březeněvsi u Prahy. Je to jedinečná metoda a je to nový. Auto jsem měl za hodinu zpět, cena přijatelná a výsledek prefektní. Tady j kdyžtak web a bezplatné tel.č. http://express-lakovna.cz/opravy-autolaku-galerie, 800 01 01 01
JanPribyl

Příspěvek od JanPribyl »

Ahoj, zkus novou lakovnu v Březeněvsi u Prahy. Auto budeš mít do hodinky zpátky, cena kolem 2000 a výsledek 100%. MAximální spokojesnot. Tady jsou webovky http://express-lakovna.cz/opravy-autolaku-galerie a bezplatné tel.č. 800 01 01 01
Koumes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koumes »

aj s keckama nebo bez kecek? :lol:
Getz 1.1, r.v. 2002
JanPribyl

Příspěvek od JanPribyl »

Ahoj, na poškozený lak bych rád poridal lakovnu na, kterou jsem narazil na netu. Byl jsem tam s pokrábanýma dveřma a výsledek perfektní. Auto mi za hodinu vrátili, cena přijatelná a výsledek super. Takže doporučuji. Tady je bezplatná linka, kde vám vše podrobné řeknou 800 01 01 01.
Odpovědět