Nehoda

O všem a o ničem, co se jinam nehodí
Odpovědět
Jířa
Kontaktovat uživatele:

Nehoda

Příspěvek od Jířa »

Ahoj všichni,

tak jsem se včera ocitnul v blbý čas na blbém místě, jedu si takhle klidnou ulicí po hlavní, a najednou BUM,
dostal jsem z boku ránu přesně na zadní kolo, paní z vedlejší to do mě picla asi 40cítkou. No byla slušná, vše přiznala, je to nahlášený na pojišťovně a čekám na likvidátora. Jinak zatím nevím, jakej to bude mít průběh a autí osud...
No v pytli je zadní náprava, podběh, zadní dveře, boční Abg v sedadle, a kdovíco ještě :(
Naposledy upravil 1 dne Jířa; celkem upraveno 27x.
GETZ r.v. 2004
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Nehoda

Příspěvek od Vipe »

:shock: Tak to ti nezávidím. Nevypadá to moc zle, ale to jen tak vypadá. Každopádně ti to všechno odchytla ta náprava jinak kdyby to bylo mezi dveře tak máš auto zlomený vejpůl. Přeji brzké uzdravení Getzíka.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
Wimpi

Příspěvek od Wimpi »

Tak takový pohled nikdo z nás určitě nechceme vidět... Fujfuj!
Jířa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jířa »

No, auto snad na odpis nebude, v podstatě je pojízdný, všechny dveře i zadní lícujou a střecha je rovná, takže skelet by měl být OK. Pojišťováka očekávám snad zítra, řeší to ČP, taže snad celkem seriozní, uvidím, co z toho vyplyne za varianty...
GETZ r.v. 2004
kraken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kraken »

Tak jak si s tím dopadnul ? Já měl 2 roky zpátky ránu na zadek. A 40 000,- na to nestačilo. Šlo to z p. ručení toho dobytka co se mojí paní přilepil na ( ! ). Opravu dělali v KoreCaru /-/ H.K. a snad to je v pohodě.
Jířa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jířa »

No, dělá to jeden známej, pere se s tím jak s první láskou :-), ale už se to snad blíží do finiše...
Od pojišťovny jsem to chtěl rozpočtem, ale taky si dávají na čas. Jinak getzík ránu ustál obstojně, fakt docela bytelný auto. Asi bylo štěstí, že většinu chytla zadní náprava a hlavně celej zadek to odhodilo, takže to nebylo tak tvrdý :?
GETZ r.v. 2004
Odpovědět