Větrání

Odpovědět
sunfreedom

Větrání

Příspěvek od sunfreedom »

Zdravím,
dostal jsem na prázdniny Getze a mám malý problém. Když pustím větrání (jedno jak, jestli s klimou nebo bez, tepý, studený), tak mi začne něco jakoby cvakat zhruba v místech pod přihrádkou spolujezdce. Intenzita je samozřejmě přímo úmerná rychlosti větrání. Nevím jestli to může být listí, každopádně to začalo z ničeho nic (přijel jsem k tescu, nic, odjížděl jsem a najednou to cvakalo naplno)... Radíte rovnou servis, aby se na to podívali nebo to může jít nějak jednodušeji? Díky moc!
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Větrání

Příspěvek od Vipe »

Pod tou přihrádkou je ventilátor. Drží to na třech šroubech. Na 99% tam budeš mít zapadlý nějaký listí který ti brnká o to oběžné kolo.
P1010005.JPG
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
sunfreedom

Příspěvek od sunfreedom »

Tak byl tam! Jeden, ale jakej nadělal kravál... Díky moc! :)
lubo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubo »

Chlapci super ! Aj mne to cvrliká a zúrim, ked niekde idem. Tento príspevok ma však donútil, že si nabudúce vzmem do vozui šrobovák !!!!!!
lubo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubo »

No,akosi som sa tam nevedel dostať, ked som vyklopil priehradku, boli tam tiahla, ale nič také, ako je na obrázku hore som nevidel....asi niečo robím zle, ako tí soudruzi z endéer...ostatne, mám to síce opravené (Seris Breclav) ale do budúcna by som to chcel ovládať...Wipe porad
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

Ten pohled na tom obrázku je zespoda, když se koukneš z prostoru kde má spolujezdec nohy. :wink:
Aby si tam dobře viděl je potřeba si lehnout na záda přes práh na podlahu u spolujezdce (dost nepohodlné :lol: )
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
Odpovědět