Berte to tak že tento web dělám ve volných chvílích a času je málo. Pište svoje připomínky k jednotlivým rubrikám. Budu se snažit opravit chyby které zde naleznete.
Pokusím se přizpůsobit Vašim požadavkům ze strany obsahu webu. Pokud to budu mít nebo se mi to podaří sehnat to co budete chtít tak to sem přidám. Jestli máte něco zajímavého nebo něco co chcete ukázat i ostatním napište to sem nebo pošlete e-mail.
Jsou zde ještě nějaké nepřeložené pasáže hlavně v přidaných modech jako je Galerie, Garáž, Download ... tak pokud na ně narazíte a dáte mi o tom vědět (napsat kde se to vyskytuje, přesný text originálu textu a když bude i překlad tak to změním)
Vaše připomínky na moji hlavu.
Kniha přání a stížností
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Kniha přání a stížností
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Re: Kniha přání a stížností
Zdravím. Stáhnul jsem si "Kompletní elektroinstalace facelift", soubor ETM2006.zip, ale nejde mi rozbalit.
Hlásí chybu soubor poškozený nebo neúplný. Stáhnul jsem to 3x a vždy to bylo na bajt stejný, takže na cestě chyba nebyla. Ve vlastnostech souboru je velikost větší, než uloženého na disku. U zip souborů je to vždy naopak. Můžete mi nějak pomoci? Díky.
Hlásí chybu soubor poškozený nebo neúplný. Stáhnul jsem to 3x a vždy to bylo na bajt stejný, takže na cestě chyba nebyla. Ve vlastnostech souboru je velikost větší, než uloženého na disku. U zip souborů je to vždy naopak. Můžete mi nějak pomoci? Díky.
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Opraveno.
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
blíži sa koniec roka,tak by ma zaujímalo,ako by som aspoň symbolicky prispel na chod tohto klubu,resp,ako a kde sa dajú uhradiť členské,,verím že je zriadený aj slovenský účet,lebo na čské mi z môjho bankomatu nejde posielať
HUNYADI GETZ 1,1i/2004 ,zvaný Veľrybák,niečo cez 110 000 Km,kupovaný ako fungláč
,nováčik v GETZclube.net
http://alvin630.rajce.idnes.cz/nasi_velrybaci/
,nováčik v GETZclube.net
http://alvin630.rajce.idnes.cz/nasi_velrybaci/
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Stránky jedou v mojí režii tak zatím nejsou potřeba žádné penízky. Hostování webu zařídila firma NITEX.s.r.o na svých serverech za coš samozřejmě děkujeme.