Ahoj chlapi,potřeboval bych poradit,blbne mně motůrek v kufru od centrálu,když ho odemknu,tak v pohodě,ale při zamykání mně hrozně vrčí.
Musím koupit do kufru nový motůrek přímo na Getze nebo stačí nějaký univerzální nebo mám někde něco povoleného?
Díky za odpověď-zdraví Zdeněk
motůrek centrálu v kufru
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: motůrek centrálu v kufru
Těžko poradit. Jedině to otevřít a kouknout co to dělá jak při zamykání tak při odemykání, možná je opravdu jenom povolenej.
Nahradit by určitě šel nějakým univerzálním (muselo by se vyřešit připevnění) nebo zkus vrakoviště tam ho taky budou mít.
Nahradit by určitě šel nějakým univerzálním (muselo by se vyřešit připevnění) nebo zkus vrakoviště tam ho taky budou mít.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Petře,díky,při zamykání to nedělá,jenom při odemykání to vrčí,díval jsem se na centrál Getze , nabízejí ho jenom na 4 dveře a ne do kufru,když mně to dělali u Auto Zeman,tak mi tam dodal motůrek dodatečně do kufru,nechce se mi s autem do servisu,jestli je stejný motůrek do dveří jako i do kufru,možná,že by mně to prodali.
Díky-Zdeněk
Díky-Zdeněk
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo tak ty to máš dodělávaný to je jiná. Budeš tam mít určitě nějakej univerzální motůrek pro otevírání pátých dveří to jsou jiné motůrky než se dávají do dveří tyhle musí mít věrší sílu.
Vyndat ho a podle něj koupit jinej. Prozatím budeš kufr otevírat klíčem než ho seženeš.
Vyndat ho a podle něj koupit jinej. Prozatím budeš kufr otevírat klíčem než ho seženeš.
kluci jak je tam zapojene ten motůrek chci si ho tam taky dodatečně napojit ale nevím jak a k čemu připojit to táhlo od motůrku poradíte?
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tady je ten zámek kufru a motorek centrálu je napojenej na tom táhle co má žlutý konec.
díky moc Vipe moc mi to pomohlo =D> =D>
Zdravím,tak dneska jsem byl v servisu/ne značkovým/,dali mě nový motůrek do kufru,tamten byl už špatný,platil jsem včetně výměny 500kč.
Pravděpodobná příčina prý byla,když při otevírání kufru táhlo roztáhlo motůrek jenom na půl a ne do celé délky,tak nevím.
Zd. =D>
Pravděpodobná příčina prý byla,když při otevírání kufru táhlo roztáhlo motůrek jenom na půl a ne do celé délky,tak nevím.
Zd. =D>
Také jsme měl problém se zadním centrálem dělaj to hrozně ochuzené a pak praská.Všechno opravila pájka a už to funguje jak má