6.sraz Getzclubu
- Koumes
- Kontaktovat uživatele:
Re: 6.sraz Getzclubu
Včera jsme se byli podívat v kempu, vypadá to tam dobře, ale není to nový jako na Piláku. Zamluvili jsme teda 4 chatky po 5-ti lůžkách, káždá je rozdělena na 2 místnosti (1. místnost 3 lůžka a 2. místnost 1 palanda).
Kdy: 24. 6. - 26. 6 . 2011
Kde: Autokemp Mostek
Web: http://autokemp.mostek.cz/index.html
GPS: 50°29'2.371"N, 15°41'27.481"E
Program na sobotu (předběžný): výlet na Les Království (přehrada), společný oběd, vrchol Zvičina, školení první pomoci v kempu, popř. ukázka hasičského vozu a techniky, časy programu upřesníme časem
Volat na rezervaci chatek se nemusí, jen piště do fóra, kdo chce chatku, nebo kdo s kým bude nocovat v chatce, abychom věděli jestli máme přiobjednat další chatku. Máme zamluvený chatky č. 9, 10, 11, 12, s tím, že v č. 9 budeme my, tak kdyby měl někdo zájem, budeme mít 2 místa volný.
Teda pokud s tím takto souhlasíte?
Kdy: 24. 6. - 26. 6 . 2011
Kde: Autokemp Mostek
Web: http://autokemp.mostek.cz/index.html
GPS: 50°29'2.371"N, 15°41'27.481"E
Program na sobotu (předběžný): výlet na Les Království (přehrada), společný oběd, vrchol Zvičina, školení první pomoci v kempu, popř. ukázka hasičského vozu a techniky, časy programu upřesníme časem
Volat na rezervaci chatek se nemusí, jen piště do fóra, kdo chce chatku, nebo kdo s kým bude nocovat v chatce, abychom věděli jestli máme přiobjednat další chatku. Máme zamluvený chatky č. 9, 10, 11, 12, s tím, že v č. 9 budeme my, tak kdyby měl někdo zájem, budeme mít 2 místa volný.
Teda pokud s tím takto souhlasíte?
Getz 1.1, r.v. 2002
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Já si vlezu k vám pokud mě vezmete do tý palandy
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Tak pokud by vám to nevadilo, obsadil bych to poslední místo u vás, ať vím, s kým jsem v chatce.
Getz 1.5 CRDi 2004
Koukám a nestačím se divit. Vždyť to mám 18km od baráku. Jo, já jsem pro. Les Království, Zvičina, hrad Pecka atd. Je tady co nabídnout. =D> =D> Počet ks ještě upřesním.
Misto se zdá pěkné. Pokud čas dovolí tak dorazím. Do chatky bych šel s Getzem a Rosťou pokud budou chtit.
Zatím zdarec. Možná pojede i moje nejdražší. [-o<
Zatím zdarec. Možná pojede i moje nejdražší. [-o<
Naposledy upravil 1 dne Jura; celkem upraveno 25x.
No já to beru, kemp je OK a je to změna, v těch končinách jsem ještě nebyl a termín je naštěstí jediný kdy mám volno tak se těším že se snad sejdeme v hojném počtu.
Tak se zatím mějte a čau =D>
Tak se zatím mějte a čau =D>
- Svabinkova
- Kontaktovat uživatele:
Super,
chatičku mám č. 13 - nevím v jakém dorazím počtu, ale každopádně dorazím s pejskem, takže se nechci k nikomu cpát, aby nevadil.
Těšim se na vás.
Vééé
chatičku mám č. 13 - nevím v jakém dorazím počtu, ale každopádně dorazím s pejskem, takže se nechci k nikomu cpát, aby nevadil.
Těšim se na vás.
Vééé
Tak rodinná rada rozhodla, že za nás 3ks. Mám tam cinknout, nebo mají Koumesovic nás 3 ještě pod kontrolou?
- Koumes
- Kontaktovat uživatele:
Tak aby nevznikl chaoz a zmatek :
předběžné rozdělení chatek, popř. se domluvíme na místě, kde kdo a s kým složí hlavu
č. 9 - Koumesovic 3x - (4x ), Vipe, Petan
č. 10 - Kraken 3x
č. 11 - Jura 2x?, Getz
č. 12 - Matlafous 3x
č. 13 - Svabinkova
Do chatky, stanu nebo pod širák:
Jířa (širák)
Ross (stan?)
Hugo (stan)
Josef (chatka?)
Rostous (chatka nebo stan)
Program:
Pátek 24. 6. 2011
- příjezd (budeme tam od 16:00 h)
- volný program
Sobota 25. 6. 2011
- odjezd na přehradu Les Království v 10:00 h, procházka po a kolem přehrady
- odjezd z přehrady na Zvičinu nejdéle ve 12:00 h, oběd cca 12:30 a po obědě prohlídka rozhledny
- odjezd do kempu kolem 14:00 h
- cca v 16:00 školení první pomoci v kempu, popř. ukázka hasičského vozu a techniky (kdo bude mít zájem)
- volná zábava (pivko, buřtíky, zpěv,...)
Neděle 26. 6. 2011
- postupný odjezd z kempu
Poznámka: Ve vsi je otevřena pekárna (Pá 5 - 17:30, So 7 - 12) a Coop (So 7 - 11), tudíž je tu možnost nákupu.
předběžné rozdělení chatek, popř. se domluvíme na místě, kde kdo a s kým složí hlavu
č. 9 - Koumesovic 3x - (4x ), Vipe, Petan
č. 10 - Kraken 3x
č. 11 - Jura 2x?, Getz
č. 12 - Matlafous 3x
č. 13 - Svabinkova
Do chatky, stanu nebo pod širák:
Jířa (širák)
Ross (stan?)
Hugo (stan)
Josef (chatka?)
Rostous (chatka nebo stan)
Program:
Pátek 24. 6. 2011
- příjezd (budeme tam od 16:00 h)
- volný program
Sobota 25. 6. 2011
- odjezd na přehradu Les Království v 10:00 h, procházka po a kolem přehrady
- odjezd z přehrady na Zvičinu nejdéle ve 12:00 h, oběd cca 12:30 a po obědě prohlídka rozhledny
- odjezd do kempu kolem 14:00 h
- cca v 16:00 školení první pomoci v kempu, popř. ukázka hasičského vozu a techniky (kdo bude mít zájem)
- volná zábava (pivko, buřtíky, zpěv,...)
Neděle 26. 6. 2011
- postupný odjezd z kempu
Poznámka: Ve vsi je otevřena pekárna (Pá 5 - 17:30, So 7 - 12) a Coop (So 7 - 11), tudíž je tu možnost nákupu.
Naposledy upravil 4 dne Koumes; celkem upraveno 16x.
Getz 1.1, r.v. 2002
Ahoj clubáci.Pravdě podobně se taky dostavím.Mám jeden dotaz.Chtěli by se mnou přijet dva lidi ale mají Hyundai Atos a neví jestli by to nevadilo.Potřeboval bych znát Váš názor.