Automatické stahování a vytahování oken
Automatické stahování a vytahování oken
Ahoj, našel jsem videonávod na internetu, kterak si zajistit automatické vytahování oken. Stahování je totiž funkční.
JiV1NvR-gCU
Bohužel je to rusky a určené šikovným elektrikářům, takže pokud by tomu někdo porozumněl a chtěl to dělat na kšeft, tak se hlásím jako první zákazník
JiV1NvR-gCU
Bohužel je to rusky a určené šikovným elektrikářům, takže pokud by tomu někdo porozumněl a chtěl to dělat na kšeft, tak se hlásím jako první zákazník
Hyundai Getz 1,5 CRDi, r.v. 2004
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Automatické stahování a vytahování oken
Pořád máš ale jenom jedno okno u řidiče s touto funkcí. Jinak dobrý jdu to zkusit.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Pořád lepší jedno, než žádné
Dej vědět, jak jsi dopadl a popřípadě zda by jsi byl ochotný udělat to u více vozů
Dej vědět, jak jsi dopadl a popřípadě zda by jsi byl ochotný udělat to u více vozů
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak je to úspěšně uděláno.
as_80txKoiU
as_80txKoiU
Gratuluji, já ci taky [-o<
Jsem rád že video pomohlo, připadalo mi, že není příliš kvalitní.
Jak dlouho ti to zabralo?
A co to tam uřezával po sundání toho knoflíku?
Jsem rád že video pomohlo, připadalo mi, že není příliš kvalitní.
Jak dlouho ti to zabralo?
A co to tam uřezával po sundání toho knoflíku?
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Zabralo to tak hoďku. Po té co jsem to demontoval v garáži přivezl domů a tam jsem to rozdělal a připájel tu propojku.
Musí se opravdu s tou pájkou opatrně pač je tam oboustraný tišťák a jak to hodně prohřeješ tak je nebezpečí že se ti to na druhé straně vyletuje.
Na tom tělese se musí odříznout doraz aby to tlačítko šlo až do krajní polohy. Nebude tam ale ta mezipoloha jako směrem dolů pač to by se muselo v tom tlačítku v prostoru cca 5x5mm vybrousit drážka a na to opravdu nemám náladu a vercajk (nejlépe malá stopková fréza).
Musí se opravdu s tou pájkou opatrně pač je tam oboustraný tišťák a jak to hodně prohřeješ tak je nebezpečí že se ti to na druhé straně vyletuje.
Na tom tělese se musí odříznout doraz aby to tlačítko šlo až do krajní polohy. Nebude tam ale ta mezipoloha jako směrem dolů pač to by se muselo v tom tlačítku v prostoru cca 5x5mm vybrousit drážka a na to opravdu nemám náladu a vercajk (nejlépe malá stopková fréza).
Hotovo
Jen tu mezipolohu tam mám, takže se okénko při cestě vzhůru dá jemným stiskem tlačítka zastavit kde je potřeba. =D>
Jen tu mezipolohu tam mám, takže se okénko při cestě vzhůru dá jemným stiskem tlačítka zastavit kde je potřeba. =D>
Tak jsem našel něco ohledně té mezipolohy, snad to někdo přeloží a Vipemu to pomůže
Правда немного по другому сделал ограничитель. Не стал клеить трубочку, и просто сделал еще одну поперечную канавку изнутри кнопки на "рельсах", к которым прижимается толкатель с пружинкой. Одна такая там уже есть — огрничивает когда давишь вниз.
Попробую обяснить на фото. В общем теперь, что вниз, что вверх — сопротивление кнопки одинаково воспринимается пальцами
a video jak to pak vypadá
http://www.youtube.com/watch?v=i-uck7hj ... r_embedded
Правда немного по другому сделал ограничитель. Не стал клеить трубочку, и просто сделал еще одну поперечную канавку изнутри кнопки на "рельсах", к которым прижимается толкатель с пружинкой. Одна такая там уже есть — огрничивает когда давишь вниз.
Попробую обяснить на фото. В общем теперь, что вниз, что вверх — сопротивление кнопки одинаково воспринимается пальцами
a video jak to pak vypadá
http://www.youtube.com/watch?v=i-uck7hj ... r_embedded
- Přílohy
-
- 88cc9cbbf5603650-main.jpg (75.68 KiB) Zobrazeno 17938 x
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No to je přesně jak jsem psal. V tom tlačítku se musí vybrousit ta drážka, aby to mělo tu aretaci. Jinak to je na citovce.
Aha už jsem doma.
Každopádně jiní to řeší gumou vlepenou místo těch uřízlích dorazů , takže musí vynaložit větší sílu, aby dosáhli automatického vytažení okna a jinak jim to dovolí posouvat po kouskách.
Každopádně jiní to řeší gumou vlepenou místo těch uřízlích dorazů , takže musí vynaložit větší sílu, aby dosáhli automatického vytažení okna a jinak jim to dovolí posouvat po kouskách.