Reproduktory
Re: Reproduktory
treba se pletu, ale u stary Ibizy jsem si kupoval novy repro podle vzdalenosti sroubu...takze to jsem bral jako smerodatny prumer
lidi potřeboval bych poradit mám 3 dveřák getzíka r.v. 2007 a budu chtít odpojit zadní reproduktory ale nevím si rady jak odmontovat tapec, budu prodlužovat kabely do zadu na výko nad kufrem, poradíte mi někdo jak to odmontovat?? popřípadě jak se demontujou dekly v kufru??? děkuju moc
dobrý lidi tak to mám, ve předu mám komponenty průměr 165 a zádu v platu mám repro 6x9 obojí od značky MTX Audio a můžu jen doporučit luxusní zvuk najdete to na stránkách www.revilohifi.cz je tam chlapík do pohody
Ahoj, také jsem se pustil do autohifi, jenže jsem začal poněkud špatně. Je možné, že nové reproduktory nebasují tak dobře, jako ty staré proto, že jsem je zapojoval s nastaveným eqvalizérem rádia na uživatelské úrovni a ne na té základní? Že si teď reproduktory myslí, že mé nastavení je to základní a nyní už basy nejdou přidat?
Díky za odpověď
Díky za odpověď
Hyundai Getz 1,5 CRDi, r.v. 2004
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Takhle to asi nefunguje. Reproduktory přeci nemají žádnou paměť, mají dané parametry, které buď využiješ nebo ne a je jedno zda k nim připojíš rádio s nastaveným max na basech nebo max na výškách.
Toť můj názor.
P.S. Originál repro hraje taky pěkně.
Toť můj názor.
P.S. Originál repro hraje taky pěkně.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Hotovo, nakonec nehrají tak špatně. Jen mi prosím někdo poraďte, kudy mám táhnout kabely ze dveří k rádiu?
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Proč nepoužiješ tu původní trasu kabelů které jdou přes svorkovnici ve sloupku dveří.
Jde mi spíš o to, kudy dál od dveří, abych se pod volantem trefil do správného svazku apod.
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Vše je zakončeno dole v předním levém sloupku pod plastem. Je tam myslím žlutá svorkovnice kde je kabeláž od reproduktorů.
Demontoval jsem ten mohutný plast pod volantem a odkryl nádherně pojstky spolu s haldou kabelů. Nebylo by špatné někde najít popis, kam vede a na co který kabel je
Každopádně se mi podařilo vytáhnout i ten konektor co je mezi dveřma a kabinou, ale vše jsem složil zpět s tím, že se do toho pustím až budu tlumit komplet dveře.
Tím Tě Vipe moc prosím, zda by jsi neopravil archivy v sekci download, zrovna elektorinstalace a body repair nejdou rozbalit, ostatní jsem nezkoušel.
Každopádně se mi podařilo vytáhnout i ten konektor co je mezi dveřma a kabinou, ale vše jsem složil zpět s tím, že se do toho pustím až budu tlumit komplet dveře.
Tím Tě Vipe moc prosím, zda by jsi neopravil archivy v sekci download, zrovna elektorinstalace a body repair nejdou rozbalit, ostatní jsem nezkoušel.