Palubny počitač

Odpovědět
marioliptov

Palubny počitač

Příspěvek od marioliptov »

Zdravim vsetkych. Potreboval by som vediet aka je dlzka otvorenia vstreku do trysiek paliva na Getzik 1.3, a kolko impuzov ide do tachometra na jedno otocenie kolesa. Robim si palubny pocitac a potrebujem tam vediet objem vstreku za 1ms, aby vedel PP pocitat ako sa ma. Dik :wink:
paat

Re: Palubny počitač

Příspěvek od paat »

Mám počítač z výroby, takže nechápu proč ho vyrábět. Určitě se dá doobjednat a nechat namontovat,ale to se musí asi vyměnit přístrojový panel.
marioliptov

Zistoval som a stalo by to okolo 30000Skk, a zato mi to nestoji.
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

Mario_liptov pokud ti nebude vadit že na tebe bude mluvit rusky tak tady jeden palubní počítač pro Getze mám.
getz.jpg
getz.jpg (66.09 KiB) Zobrazeno 7535 x
www.carset.ru/shop/doc.php?ID=93
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
marioliptov

Velmi zaujimave akurat za bo... neviem najst kurz rubla a nikde som nenasiel popis ako to zapojit. Ale inac dik za ochotu
Rostous

Příspěvek od Rostous »

Kurz rublu jsem našel. Za 82kč dostaneš 100 ruských rublů. Kolik je to za slovenské koruny, to nevím. Jinak ten palubní počítač je hezký,pěkně ve středovém panelu.
legnaw

Příspěvek od legnaw »

marioliptov píše:Velmi zaujimave akurat za bo... neviem najst kurz rubla a nikde som nenasiel popis ako to zapojit. Ale inac dik za ochotu
staci si otvorit stranku NBS www.nbs.sk/KL/EXKL/KL200703.HTM ale pre lahkost je to s toui nasou posilnujucou korunkou 1:1

ale si mi dal chrobaka do hlavy, zeby som si to zaobstaral aj ja?
hermik

Příspěvek od hermik »

To VIPE.

prosím Tě, Ty tam ten ruský počítač máš? a instaloval jsi si ho tam sám? Uvažuji o něm. Díky
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

Já ho nemám, potíž je v tom že to ukazuje některé znaky v azbuce a to nee. To raději přemýšlej o tomhle http://www.scangauge.net
153639ScanGauge1.jpg
153639ScanGauge1.jpg (19.97 KiB) Zobrazeno 7533 x
153608ScanGauge.jpg
153608ScanGauge.jpg (12.85 KiB) Zobrazeno 7536 x
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
Getz

Příspěvek od Getz »

Zdravím,našel jsem palubní počítač na všechny typy aut,mrkněte se na to.
marea.micansoft.com/phpBB2/viewtopic.php?start=60&t=283

palubní počítač k zabudování na jakékoli auto. Je to polský výrobek a cena i s poštovným nepřevyšuje 3000,-Kč. Popis je psaný v různých jazycích, ale ne v češtině, tak kdo by to mohl přečíst, přeložit a dát nám vědět co je to vlastně zač a co všechno umí.
kel.mtl.pl

Tak jsem se to pokusil přeložit a tady je popis:

Nabízejí multifunkční počítače do osobních automobilů, s možností měření množství spotřebovaného paliva. Toto zařízení se vyznačuje miniaturními rozměry, jednoduchou montáží, snadnou obsluhou a velkými užitnými vlastnostmi.
Díky možnosti programování tohoto zařízení, může být použito jak ve vozidlech se vstřikováním benzínu, tak i v diesel motorech, se vstřikováním typu Common Rail ( např. HDI, CDI, JTD, dCI, TDCi ).

Zařízení umožňuje měření:

- okamžité spotřeby paliva ( při stání v l / hod., při jízdě v l / 100 km )
- průměrné spotřeby paliva v měřeném úseku cesty ( v l / 100 km )
- celkové spotřeby paliva, počítané od posledního vynulování ( v litrech )
- množství paliva, které zůstavá v nádrži - nutno zadat celkový objem nádrže
- vzdálenosti, jaké je možno ještě ujet na množství paliva, které zůstalo v nádrži ( v km )
- celkové vzdálenosti, měřené od posledního vynulování ( v km )
- času, který vozidlo strávilo v chodu, měřeno od posledního vynulování ( v hod. a min. )
- průměrné rychlosti v měřeném úseku ( v km / hod. )

Dodatečně také zařízení umožňuje plánování cesty a servisních činností na automobilu, jako např.:

- vzdálenost, která zůstává do cíle cesty - nutno zadat vzdálenost jakou chceme ujet
- čas, který zůstává do cíle cesty - rovněž třeba předem zadat čas strávený na cestě
- čas, který trvá do cíle cesty, nepočítající zastávky
- rychlost, jakou je třeba jet, abychom dojeli do cíle cesty ve stanoveném čase
- vzdálenost, která zůstává do servisní prohlídky ( výměny oleje ) - nutno předem zadat tuto vzdálenost

Zařízení je možno použít i u vozidel používajících pohon na plyn ( LPG ).
Nabízejí se verze s elektrofluorescenčním displejem, s podsvětlením v barvě červené nebo zelené, o rozměrech: 48 x 38 x 13 mm ( délka x šířka x tloušťka ). Nebo s displejem z tekutých krystalů ( LCD ), o rozměrech: 80 x 40 x 20 mm.

Cena zařízení pro motory se vstřikováním:
- fluorescenční displej: jednobodový vstřik - 380 Zl ( 2860 Kč )
vícebodový vstřik - 430 Zl ( 3235 Kč )

- LCD displej - 620 Zl ( 4660 Kč )

Technické parametry ( vybrané ):
- přesnost měření spotřeby paliva - 0.1 litru
- chyba měření spotřeby paliva - méně než 2%
Odpovědět