Ukončení sezóny 2011
Re: Ukončení sezóny 2011
Ahoj všem ! S lítostí musím oznámit, že tentokrát poprvé nebudu přítomen na srazu. Moc mě to mrzí, neboť je to z pracovních důvodů....respektive výstava FORCH ARCH 2011 Praha . Všem ostatním co srazu zůčastní, přeji krásné teplé počasí bez deště a hezké zážitky se setkání v příjemném kolektivu věrných fandů našich Getziků =D> .
Tak ahoj. My přijedeme v sobotu dopoledne a přespíme do neděle (prosím o rezervé chatky pro 2ks). Jak dřevo? - ZA 14 dní se na Vás těšíme KRAKENI
Ahoj, i já za 14 dní přijedu a objednávám si místo v chatce. Jen pro připomenutí, je to v tom souboru. Zatím čau, Peťan
Getz 1.5 CRDi 2004
Ahoj pro ty kteří přijedou v sobotu, by bylo dobré pokud možno aby přijeli do 10.00hod, protože pokud pojedeme na projížďku na Haničku, tak abychom vyjeli v 11,00hod. Kdyby něco tak volejte na tel.776583009. Jinak jsem domluvenej s majitelem areálu, že s chatkama by neměl být problém. Dřevo někde seženu.
Ahoj je zamluvenejch 5 chatek, dnes jsem mluvil s majitelem kempu, tak by nebyl problém s chatkama i kdyby někdo přijel na "blink". Oběd by mohl být v restauraci Babeta vedle kempu, tam by pro nás připravili stoly tak, abychom byli všichni pohromadě. Jinak parkovat můžeme přímo před chatkami (jsou čtyřlůžkové), za nimi je ohniště se sezením, ale kdyby byla zima a chtělo se nám, tak můžeme si posedět v restauraci, asi 50m. Jinak to vše najdete na webu kempu. Na recepci o nás budou vědět. Tak zatím ahoj
Koukám do mapy a čekal jsem, že to je dál ten Žamberk. Okolo půl 10 tam v klídku budem.
No koukám, že to asi bude nějaký minisrazík, na stránkách je mrtvo jak po morové ráně. Za týden je sraz, tak doufám, že se ještě někdo ozve [-o< , nebo přijede na ostro
- Koumes
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, tak v sobotu dorazím. Jak teda s tím společným grilem a plachtou, mám to vzít sebou?!
Getz 1.1, r.v. 2002
Gril neber ten si pujčíme v kempu a plachtu možná, jinak kdyby opravdu pršelo, tak si můžeme sednout do restaurace
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak se bohužel musím omluvit. Na sraz nedorazím, moc mě to mrzí.
Užijte si pohodový výkend a uvidíme se snad příští rok.
Užijte si pohodový výkend a uvidíme se snad příští rok.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.