Palubny počitač
Re: Palubny počitač
Jen nevím, proč se mi ta polská stránka ne a ne otevřít
Ten palubní poč. bych docela bral, ale nevím, zda bych tím neporušil záruku - myslím, že jo Takže budu asi muset stejně počkat...
Ten palubní poč. bych docela bral, ale nevím, zda bych tím neporušil záruku - myslím, že jo Takže budu asi muset stejně počkat...
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Mě to taky nejde otevřít asi je to špatná adresa. Pokud nechceš porušit záruku tak uvažuj o tomhle www.scangauge.net je to skoro stejně drahý máš v tom i diagnostiku poruch a je to jenom na zásuvku žádný napojování kabelů.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
To VIPE
Díky MOC. O tomto fakt uvažuju. Ale nevíš, jestli s tím má někdo už zkušenosti? (A jde to i na diesl?) Ten polskej,co jsem četl na forech, prý na nafťák není. Tento vypadá fakt zajímavě.
PS. a zapojení,říkáš,že je snadné? (Narovinu říkám, že jsem laik. jsem happy, že jezdím a veškeré ostatní věci nechávám na machanicích )
PS. Getzíka jsem si fakt zamiloval, uvažuji i o návštěvách vašich srazů - co je k tomu vše třeba?
Díky MOC. O tomto fakt uvažuju. Ale nevíš, jestli s tím má někdo už zkušenosti? (A jde to i na diesl?) Ten polskej,co jsem četl na forech, prý na nafťák není. Tento vypadá fakt zajímavě.
PS. a zapojení,říkáš,že je snadné? (Narovinu říkám, že jsem laik. jsem happy, že jezdím a veškeré ostatní věci nechávám na machanicích )
PS. Getzíka jsem si fakt zamiloval, uvažuji i o návštěvách vašich srazů - co je k tomu vše třeba?
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jenom to napíchneš do diagnostický zásuvky co máš nad pedálama pod volantem mělo by to bej i na diesla ještě na to juknu.
Srazy? to stačí přijet, nebo se můžeš zaregistrovat taky do CLUBU pokud nás chceš podpořit.
Srazy? to stačí přijet, nebo se můžeš zaregistrovat taky do CLUBU pokud nás chceš podpořit.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Má tento palubný počítač namontovaný ? aké su v takom prípade poznatky z jeho používania ? a ako je označená testovacia zásuvka (konektor).
Zkoušel jsem si přeložit něco o tomto palubním počítači (scangauge), ale nevyluštil jsem z něj jestli funguje jako klasický PPC. Aby ukazoval okamžito spotřebu, průměrnou spotřebu a spotřebu na daný úsek cesty.
Vipe ty máš odněkud zjištěné, že to funguje jako klasický ppc? Jestli jo a rozhodl by ses si to objednat, tak bych do toho šel s tebou. A možná by se přidal i někdo další a mohli by jsme se rozdělit o poštovné. A možná kdyby nás bylo víc, tak by byla nějaká množstevní sleva.
Jo a jinak jsem to našel tady za 137Euro scangauge.de
Vipe ty máš odněkud zjištěné, že to funguje jako klasický ppc? Jestli jo a rozhodl by ses si to objednat, tak bych do toho šel s tebou. A možná by se přidal i někdo další a mohli by jsme se rozdělit o poštovné. A možná kdyby nás bylo víc, tak by byla nějaká množstevní sleva.
Jo a jinak jsem to našel tady za 137Euro scangauge.de
má už někdo ten palubní počítač? měl bych o něj také zájem, našel jsem ho na ebay, v přepočtu i s poštou to vychází na 2800,-
cgi.ebay.com/ebaymotors/The-ScanGauge-II-Gauge-Computer-OBD-Scan-Tool_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33596QQihZ003QQitemZ130235728785QQrdZ1QQsspagenameZWDVW
cgi.ebay.com/ebaymotors/The-ScanGauge-II-Gauge-Computer-OBD-Scan-Tool_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33596QQihZ003QQitemZ130235728785QQrdZ1QQsspagenameZWDVW
Mam Scangauge II uz nejaky cas, som s nim velmi spokojny, na Getzovi 1.3 so zapnutou klimou idem v zmiesanom rezime, vratane zapch, pod 6L/100km. Dovtedy, kym som jazdil bez, som mal spotrebu blizko 8L. Kym clovek nevidi okamzitu spotrebu, a co s nou dokaze minimalny pohyb nohy na plynovom pedali, je mu jedno, aku spotrebu ma
Na displeji sa daju navolit lubovolne 4 udaje, ja osobne mam otacky, rychlost, okamzitu spotrebu a spotrebu za hodinu.
Samozrejme je tam aj dojazd, priemerna spotreba od posledneho tankovania apod.
Na zaciatku sa odporuca tankovat 2x na tej istej pumpe a stojane kvoli kalibracii. Ja sa tak snazim robit pokial mozno vzdy, po tankovani sa v nastaveniach skoriguje pocitacom odhadovane mnozstvo natankovaneho paliva s realnym, a vlozi sa cena za liter.
Najvacsi problem bol s tym, kam ho umiestnit, nakoniec som ho prilepil pod tlacidlo klimatizacie a prepinaca vnutorneho okruhu.
Na displeji sa daju navolit lubovolne 4 udaje, ja osobne mam otacky, rychlost, okamzitu spotrebu a spotrebu za hodinu.
Samozrejme je tam aj dojazd, priemerna spotreba od posledneho tankovania apod.
Na zaciatku sa odporuca tankovat 2x na tej istej pumpe a stojane kvoli kalibracii. Ja sa tak snazim robit pokial mozno vzdy, po tankovani sa v nastaveniach skoriguje pocitacom odhadovane mnozstvo natankovaneho paliva s realnym, a vlozi sa cena za liter.
Najvacsi problem bol s tym, kam ho umiestnit, nakoniec som ho prilepil pod tlacidlo klimatizacie a prepinaca vnutorneho okruhu.
Ahoj Petře,chtěl jsem se zeptat,jak jsme o tom mluvili na srazu,zda uvažuješ o větší objednávce nákupu palubních počítačů,kdyby to vyšlo,tak bychom si to mohli na srazu v září předat.
Zdraví Zdeněk
Zdraví Zdeněk
Jestli by to někdo objednal hromadně, tak bych do toho šel s vámi.