STK-EMISE

Ceny a zkušenosti při jednotlivých garančkách
Odpovědět
Getz
Příspěvky: 40
Registrován: 01 čer 2009 16:25

STK-EMISE

Příspěvek od Getz »

Zdravím všechny,tak jsem byl zase po 2 letech na STK na Jarově v Praze 3, v roce 2008 to stálo 1000 kč,teďka 1164 kč -STK 730 kč a emise 434 kč ,má to na starost firma Dekra.Jinak diesel stojí 1650 kč.
Příjezd 14,45-odjezd 16,15 hod.
1 závada -prasklá žárovka u SPZ
2 závada-mám velkou vůli v ruční brzdě,než se začne zatahovat nahoru-nutno utáhnout
3 závada-mám zabudované automatické rozsvícení světel-jinak ve značkovém servisu u Auto Zeman-
klíčkem otočím do polohy ON před nastartováním,pak levou páčkou otáčím na obrysové a pak na tlumené světla,vrátím zpět,když nastartuji,tak se mi rozsvítí asi po 5 s.tlumená světla a když znovu páčkou pootočím na obrysová a pak tlumená světla,tak se mi ukáží jenom obrysová světla-ne tlumená-mám to prý špatně zapojené-když jsem mu říkal-že mi to dělali v servisu,tak na to nic neříkal.
Jinak kromě osvětlení SPZ mám netěsnost v motoru a převodovce - najeto 21 000 km.
Musel jsem ukázat reservu,hever,všechny klíče,lékárničku,lano trojúhelník-klasika.
Chtěl jsem se zeptat,jak Petr popisoval demontáž plastu v kufru ,jestli to musím sundat,abych se dostal na ty žárovky nebo tam je obdélníková krytka,kterou stačí oddělat?
Jak Petr psal,je to žárovka W 5W/12 V-celoskleněná-stojí asi 5 kč nebo koupit něco lepšího anebo by Rosťa udělal Zděndovi led.diodové žárovičky do srazu? :oops:
Děkuji Vám za odpověď
Zdraví Zdeněk
=D>
Wimpi
Příspěvky: 52
Registrován: 06 lis 2009 20:01
Bydliště: Sezimovo Ústí

Re: STK-EMISE

Příspěvek od Wimpi »

Tak jsem se právě vrátil z technické prohlídky. Jojo, letí to, už mám Getzíka 4 roky, najeto bez pár km 67000. Byl jsem tady u nás v Sezimově Ústí, 500 Kč emise, 600 Kč STK. Celkem cca 45 minut a to jsem ještě čekal 15 minut na papíry. Musela proběhnout celá časová norma prohlídky. :D Vozidlo bez závad, v protokolu ani čárka. A to mám ledkové parkovačky a trochu jsem se bál polských ofuků na všech na všech čtyřech dveřích.
Takže spokojenost! /-/
Wimpi
Příspěvky: 52
Registrován: 06 lis 2009 20:01
Bydliště: Sezimovo Ústí

Re: STK-EMISE

Příspěvek od Wimpi »

Tak opět po dvou letech jsme museli na STK. Nebudu napínat - bez ztráty kytičky. :D/ Jen se mu trochu nelíbilo levé přední kolo. Ač při brzdění nikam netáhne, podle válců brzdí trochu slaběji. Takže za příznivějšího počasí obě přední brzdy rozeberu, vyčistím, rozhýbu. Inu po šesti zimách se není co divit.
Jo a před technickou mi kamarád - mechanik vyměnil vyměnil vlnovec výfuku. Inu po šesti zimách se není co divit. :D To je tichoučko.....
Odpovědět