Ukončení sezóny 2013
Ukončení sezóny 2013
Ahoj všichni majitelé Getziků! Léto 2013 se přehouplo již do své druhé poloviny a je třeba uvažovat o zářiovém termínu srazu. V červnu to bohužel nějak nevyšlo většině a i sklaním příznivcům,tak o to víc by nás mohlo být v září. Termín většinou býval v první polovině září ,to se noční teploty pohybují ve Žďáru u Piláku ještě nad nulou . Pište návrhy termínů případně jiného zajímavého místa k setkání. Doufám,že většině tak jako mě nic nebrání k příjezdu.Tím,že jsme to v červnu vypustili ,tak jsme s tím v září jistojistě počítali. Těším se na množství příspěvků a hlavně hojnou účast na samotném srazu.
Re: Ukončení sezóny 2013
Termíny co připadají v úvahu jsou dva, a to 6.9.-8.9.2013 nebo 13.9.-15.9.2013. Předběžné místo setkání je Žďár nad Sázavou u vodní nádrže Pilák (tradiční místo). Jura nám rád ověří jestli jsou tyto termíny volné...předem děkujeme =D> . Mě vyhovují oba termíny a přidám se k většině .
Myslím, že tyto temíny by pro nás neměl být problém. Záleží jestli bude v kempu volno. Krakeni
Zdarec. Ověřim termíny.
Ahoj, nám vyhovuje pouze termín 6.-8.9.13, tak snad to vyjde. Díky.
Právě koukám, že 6.9-8.9.2013 má sraz Hyundai club v Roudné u Tábora.
Zdarec. Tak oba terminy jsou zatím volné a první je předběžně zamluven pro nás. Ale je to jedno, nechám to na Vás, ale potřebuji to vědět co nejdřív. Čau
Tak se přidám taky pro termín 6.9.-8.9.2013 ....tak kdo další?
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja jsem taky radeji pro ten prvni termin. Snad se to uz povede.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.