Ukončení sezóny 2013
Re: Ukončení sezóny 2013
Ahoj všichni, hlásím naši účast na srazu. Dříve jsem nemohl dát vědět, protože co jsme se vrátili z dovolené, tak začala v práci strašná honička, tak jsem vůbec hevěděl jestli se vůbec na sraz dostanu . Jinak zamluvil jsem si chatku č. 8, takže u nás budou ještě dvě místa volná. Přijedeme v pátek
Objednal jsem na sraz luxusní počasí, tak snad ten nahoře dodrží co slíbil
Ahoj všem, i já nakonec přijedu, jupí! A snad taky v pátek. V práci to vypadalo dost divně, nechtěl jsem nic slibovat, ale teď už je to skoro jistý. A hlásím se do chatky č. 8 k rossovům, jestli mě budou chtít
Getz 1.5 CRDi 2004
Zdárec,
trochu nestíhám a nějak se mně to všechno komplikuje. Manželka marodí, Trafica mám v servisu a den má jen 24 hodin. Netuším, jestli se nám to povede dorazit už v pátek. Spíš to vidím na sobotu ráno. Budu se snažit.
Má někdo ještě 2 místa v chajdě?, nebo budu muset moje starý kosti složit do stanu? Díky Krakeni
trochu nestíhám a nějak se mně to všechno komplikuje. Manželka marodí, Trafica mám v servisu a den má jen 24 hodin. Netuším, jestli se nám to povede dorazit už v pátek. Spíš to vidím na sobotu ráno. Budu se snažit.
Má někdo ještě 2 místa v chajdě?, nebo budu muset moje starý kosti složit do stanu? Díky Krakeni
Krakeni, pokud vám nebude vadit občasné noční probuzení a budíček kolem sedmé naším malým raubířem, tak vás rádi vezmeme k nám.
Díky, díky.
Paní domu stále marodí a tak s největší pravděpodobností dorazím sám. A to se už někam nasoukám
Paní domu stále marodí a tak s největší pravděpodobností dorazím sám. A to se už někam nasoukám
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
V sobotu kolem 12 hodiny bude papání na známém místě pro toho kdo bude chtít. Jinak volný program.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Přijedu v pátek tak nějak v 17 hodin. Srazu nažďááár !!! =D>
Já už su ve Žďáře.