Sraz září 2018 Žďár
- Koumes
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sraz září 2018 Žďár
Ahoj, tak jsem to spočítal a vychází to o jednoho navíc na první termín. Kraken už hlasuje. Někdo to asi bude muset rozseknout... Teď jsme zjistili, že kvůli hasičské soutěži by se nám spíše hodil druhý termín, ale getzsraz má samozřejmě přednost.
Getz 1.1, r.v. 2002
Jsme pro ten první termín. Je větší šance, že nebude kosa. Peťane sorry - připijem si na tvoje zdraví.
Samozřejmě je to škoda, že se nesejdeme všichni, ale pokud nám na první termín dají požehnání i ti co na něj nemohou, tak si myslím, že to bude rozseknuto. Jest tak?
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Máte moje požehnání dejte si jedno za mě. Uvidíme se snad příště.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Požehnání máme, ale rošt nebude, takže dámy a pánové připravte se na opékání špekáčků na klacíku. :-D Jináč dřevo přivezu na táborák jako obvykle. Jirko tak nám zabukuj pár chatek, ať můžeme objednávat. :-) Tak 7.9. - 9.9. na viděnou přátelé!
Chatky jsou předběžně zamluvené. Je nutné zavolat do kempu a objednat. Telefon do kempu 734393640 (Chatky pro sraz Getz clubu číslo 3.4.5.6 ) Prosím objednávejte co nejdřív a berte to od 3.
Pokud je něco nejasné, zavolejte mi.
Pokud je něco nejasné, zavolejte mi.
Chatku 3 už mám objednanou. Kdyby někdo chtěl, tak 3 lůžka mám v chatce volná. Ještě info pro ostatní. Klíče od chatky se vyzvedávají na recepci č.1 ( u hráze) nejpozději do 19:00 hod. Pokud by to někdo nestíhal, což hrozí i mě, tak je potřeba zavolat na to tel. číslo a klíček nechají na recepci v Tálském mlýně (restaurace za mostkem).
Ahoj, my mame chatku c. 5. Tesime se.
Ahoj, moje požehnání máte samozřejmě taky, rozhodně mi není tak dobře, že bych na ten druhý termín byl úplně v pořádku. Příští rok to pro mě bude lepší. Tak si to hezky užijte i za mě.
Getz 1.5 CRDi 2004
Všem díky co přijeli na sraz, bylo to super, a jen škoda, že jsme tam nemohli být všichni. Už se těším na příště, protože ty naše srazy zrají jako to víno....čím starší, tím lepší. :-) Tentokrát nám opět vyšlo i to počasí na jedničku. Fotky kdo co nafotil si poposíláme po e-mailech a něco šoupneme i sem.