Výměna pojistek

Odpovědět
Xaver

Výměna pojistek

Příspěvek od Xaver »

Ahoj,

s timhle autem jsem opravdu nespokojen, ale to sem ted tahat nechci. Mame ho ve firme jiz tretim rokem a jsou s nim jen problemy, ted ale potrebuji vymenit jednu z pojistek pod volantem, tema klestickama, co jsou v pojistkovy strince pod kapotou, to nejde, kryci plast okolo pojistky je az nahoru. jedna se o pojistku pro cigaretovy zapalovac.

a pak mam druhy problem, nesviti mi parkovacky a potkavacky jen prave svetlo - cim to muze byt? kterou pojistkou? nejak se v ty tabulce v navodu nevyznam..

a jeste jeden :) kdyz najedu i na maly vymol, vyskoci mi ta oranzova pojistka pod kapotou vlevo, ta protipozarni, ci jaka, ale kdyz mi skoci pred auto srnec, tak to nedela nic.. nechce se mi kvuli temhle drobnostem do servisu, pokud to muzu opravit sam.. muzete mi poradit? diky :)
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Výměna pojistek

Příspěvek od Vipe »

1) V prostoru pojistek je v horním levém rohu taky ten přípravek na vyndání pojistky, pokud ho tam nemáš použij slabé elektrikářské kleště nebo pinzetu.

2)
154319pojistky.jpg
154319pojistky.jpg (64.95 KiB) Zobrazeno 8438 x
H/LP LH - Hlavní světlomet levý
H/LP RH - Hlavní světlomet pravý
TAIL LH - Brzdové/koncové světlo levé
TAIL RH - Brzdové/koncové světlo pravé

3) :-k
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
Xaver

Příspěvek od Xaver »

dik moc :) ty predni svetla jsem si myslel, ze by to mohlo byt ono, ale radsi jsem se zeptal, tahani tech pojistek je fakt kriz.. aspon pro me :) zkusim se tam mrknout, jestli tam je, kdyztak teda vezmu ty kleste ;) diky...
Marek1

Příspěvek od Marek1 »

Dobrý deň,som majitelom Getza 1.6 asi mesiac,chcem sa spýtať na pojistku zapalovača,ktorá to je,nefunguje mi a chýbajú mi tam dve pojistky,mám ich tam dať? Díky,inak super auto,velká spokojnosť,vydržal mi cestu do Amsterdamu,som sa toho bál, kedže ho mám krátko, ale mám nové zimné pneu 15¨, vymenené filtre,olej a predné brzdové dostičky
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

210823poj.jpg
C/LIGHT - 15A Zapalovač cigaret
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
Marek1

Příspěvek od Marek1 »