Nepřetržitě svítící hodiny

mrkvík

Nepřetržitě svítící hodiny

Příspěvek od mrkvík »

Zdravím.. včera jsem koupil getzíka.. z druhé ruky.. spokojenost velká.. stále mi ale svítí na palubovce hodiny - nemáte někdo zkušenost? Nevybíjí znatelně baterii? Nedá se někde vypnout?
Díky za rady..
mrkvík

Re: Nepřetržitě svítící hodiny

Příspěvek od mrkvík »

Tak jsem volal do Hyundai servisu - údajně jsou svítící hodiny v pořádku, má to tak být a na baterii to vliv nemá.. když ale koukám po stejných modelech, nikomu hodiny nesvítí.. hm..
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

Tak ti nevím jak to má facelift, ale u mě nesvítí. Nám zase pořád ukazuje palivoměr. :-k
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
Jura

Příspěvek od Jura »

Pokud svítí jen čísla odběr je stejnej jak u digitálek(tak,že z autobaterie vlastně nulový) a co se týká ukazatele paliva ukazuje jak komu,že ano Vipe :lol:
mrkvík

Příspěvek od mrkvík »

no.. ono to svítí celé.. i zelené podsvícení..
Jura

Příspěvek od Jura »

Tak to může být problém!Pokud bude Vipe moc hodnej tak by se mohl podívat do kouzelné knihy a zjistit zda by to nešlo přepojit na spínání ze zapalování(tak by to mělo být).
vlado

Příspěvek od vlado »

Jura píše:Pokud svítí jen čísla odběr je stejnej jak u digitálek(tak,že z autobaterie vlastně nulový) a co se týká ukazatele paliva ukazuje jak komu,že ano Vipe :lol:
Pozor, v tak zvanom stand-by režime zariadenie odoberá prúd v hodnote niekoľkých mA, až desiatok mA (miliampér).
mrkvík

Příspěvek od mrkvík »

Po výměně autorádia přestaly hodiny svítit.. vyřešeno.. neví někdo proč? Měl jsem tam takové nijaké autorádio, bez značky, dávali to před pěti lety zadarmo v AAA.. teď jse tam dal obyčejné rádio od sencor..
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

To je jasný, blbě zapojený rádio. Zase nějakej "borec" co to zapojoval, zřejmě dobrej oddíl. #-o
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
Rostous

Příspěvek od Rostous »

Nevím zda to s tím souvisí,ale při montáži autorádia do Daihatsu a Suzuki jsem se setkal s tím,že po připojení autorádia na doporučenou kabeláž se přepálila pojistka na vnitřní osvětlení. Autorádio fungovalo ,ale podsvícení přístrojů přestalo, tak bylo nutné to přepojit jinam.
Odpovědět