Dálkové ovládání

Rostous
Kontaktovat uživatele:

Re: Dálkové ovládání

Příspěvek od Rostous »

Pojistka to určitě není. Udělalo to včera poprvé a dnes mi centrál opět fungoval celý den normálně bez chyby. Vypadá to že tam asi má něco špatný kontakt v závislosti na počasí. Zablblo mi to včera když pořádně lilo a byla mlha. Takže pravděpodobně nějaké orošení ve dveřích mohlo vzniknout. No popravdě jsem čekal kdy už mi ten centrál začne blbnout, když to je u Getze nejčastější závada o které psali v testech.
Getz

Příspěvek od Getz »

Zdravím všechny,odpovídám na dotaz Rostousovi,co se týká nepravidelného zamykání centrálu.
Tento problém jsem měl a také jsem to napsal do Fora Hyundai clubu,nechal jsem si dodatečně namontovat centrál s dálkovým ovládáním na všechny dveře včetně kufru a také mi občas nešly otevírat dveře buď u řidiče nebo vedle.
Jelikož mi koncem května končila záruka,tak jsem se objednal do servisu,kde mi rozmontoval dveře a ukázal mi,jak se to dělá,jedna možnost je rychlé otáčení klíčem a druhá možnost je,že jsou uvolněná táhla u dveří.
Táhla jsou přichycena dvěma šrouby,které uvolnil a jak se otáčelo klíčem,tak podle toho táhla nastavil a teďka to jde bez problémů.Upozorňuji,že se jedná o 1-2 mm.
Vzhledem k tomu,jak to ukázal,bych to zvládnul také.
Nevím,jestli jsem Tě potěšil,jestli je to pravé ořechové a pokud jo,jsem rád,že jsem Ti mohl poradit
Zdraví Zdeněk
Rostous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rostous »

Díky Zdeňku. Potěšil jsi mě, že to není závada složitá a neřešitelná. Takže budu rychle točit klíčkem (to prozatím) a jak kuchnu dveře, tak si pohraju s táhlama. Takže spokojenost a moc díky za pomoc
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

Zdenku to o čem ty mluvíš je něco jiného ty jsi neměl centrál vůbec podle toho co jsi psal a potom nastavení těch táhel k motorkům je opravdu problém vychytat všechny ty vůle.
Rostous má centrál origo jako 90% getzíků na klíč ne na dálkový a tam je ten problém v tomto spínači, který je ovládaný zámkem dveří a přepíná obvody "zamknuto odemknuto"
202136P6050112x.jpg
202136P6050112x.jpg (58.9 KiB) Zobrazeno 7993 x
202152P6050115x.jpg
202152P6050115x.jpg (64.35 KiB) Zobrazeno 7993 x
202211P6050117x.jpg
202211P6050117x.jpg (58.23 KiB) Zobrazeno 7993 x
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
Rostous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rostous »

To máš recht Vipe, mám to origoš. Takže mě asi v brké době čeká kuchání centrálu jak to tak vidím. Díky obrázkům už teď vím po čem pátrat, dííííky. :wink:
Jarda

Příspěvek od Jarda »

Tak už mám to dálkové ovládání centrálu v cajku ( v pořádku},v servisu mi ovladač vyměnili a znovu nakodovali oba dva a tak je to OK.Ještě to bylo v záruce,tak jsem ani nic neplatil.
zdenka2007

Příspěvek od zdenka2007 »

Když chci otevřit auto dálkovým ovladačem ,tak mi to nepípne.Čim to může být.Máme Hyunday Getz.Před tím to pípalo.Děkuji. Zdenka
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

Takhle těžko říct, možná jenom vypadlej kabel nebo to pípadlo odešlo a směrovky při otevírání a zavírání blikaj?
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
zdenka2007

Příspěvek od zdenka2007 »

BLINKRY FUNGUJI někdy to pipne někdy né! Kde bych našla podrodný popis motoru co tam všechno je.Zdenka
Jarda

Příspěvek od Jarda »

Zdenko,čtu si tvé problémy s dálkovým ovládám centrálního zamykání to, máš originál nebo dodělávané zvlášť,ptám se proto že já jsem si to nechal dodělat a zapojili mi to na parkovačky ,ne na blinkry,prý to jinak nejde ,což se mi nezdá. Ty parkovačly nejdou tak vidět ,jako ty blinkry,když se zamyká nebo odemyká auto.
Odpovědět