Dálkové ovládání

zdenka2007

Re: Dálkové ovládání

Příspěvek od zdenka2007 »

jadro,máme to z autobazaru,.takže nením .Vypada to orginál.Jinak mame tu samou barvu jak Vy! Zdenka
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

zdenka2007 píše:BLINKRY FUNGUJI někdy to pipne někdy né! Kde bych našla podrodný popis motoru co tam všechno je.Zdenka
Co tím myslíš porobný popis motoru, to co potřebuješ vědět máš v návodu k obsluze co je k autu nebo nemáš ani ten?
S tím pípáním je to těžký, když ti to někdy jde a někdy ne, to může bejt taky třeba relé v tý jednotce dálkového ovládání, které to spíná.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
zdenka2007

Příspěvek od zdenka2007 »

Návod k obsluze vůbec nemáme.takže nevíme co tam všechno je.Kde ho sehnat! Díky
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

Tištěný ho asi nikde neseženeš možná v servisu Hyundai. Tady na stánkách je v sekci Download/Manuály ke stažení v PDF pro členy clubu. :wink:
Laďa87

Příspěvek od Laďa87 »

Tak sem se rozhodl že si dám, respektive nechám tát DO ke stávajícímu centrálu.
Použil sem Modul CZ DO 4T http://www.levnealarmy.cz/eshop/dalkova ... do-4t.html
A servomotorek S2202 http://www.levnealarmy.cz/eshop/dalkova ... do-4t.html
Jenže ten motorek je příliš rychlý (koná moc rychlý pohyb) a při odemčení/zamčení dveří se odemknou/zamknou jen dveře řidiče. Když jsem ale pohyb motorku zpomalil pružinkou tak to fungovalo vše jak má. Zatím čekám na vyjádření od www.levnealarmy.cz, jaký mi doporučí servomotorek. Ten co sem použil se mi nakonec zavařil a už nefunguje.
Jaký servomotorek jste použily vy?
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

Já tam mám tuten
P6110026.jpg
P6110026.jpg (69.68 KiB) Zobrazeno 8163 x
Laďa87

Příspěvek od Laďa87 »

Já sem taky použil dvouvodičový servomotorek. Jdou ti odemykat/zamkat všechny dveře na DO i na klíč?
Protože když sem to měl zapojené tak že na DO se mi normálně odemikali/zamikali všechny dveře(i bez té pružinky) Tak ručne mi šli odemknout/zamknout jen dveře řidiče. Ostatní bych musel jednnotlivě - zkrátka se to nezamklo všechno naráz. A když to chci aby to šlo všechno naráz na DO i na klíč, tak to zkrátka nejde.
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

Lada87 píše:Já sem taky použil dvouvodičový servomotorek. Jdou ti odemykat/zamkat všechny dveře na DO i na klíč?
Protože když sem to měl zapojené tak že na DO se mi normálně odemikali/zamikali všechny dveře(i bez té pružinky) Tak ručne mi šli odemknout/zamknout jen dveře řidiče. Ostatní bych musel jednnotlivě - zkrátka se to nezamklo všechno naráz. A když to chci aby to šlo všechno naráz na DO i na klíč, tak to zkrátka nejde.
No já nevím jak to tam máš zapojený, ale odemknout všechny dveře klíčkem přes zámek ti musí jít pořád stejně s tím nic neděláš pořád to je zapojený tak jak to bylo pokud si měl centrál jenom na klíč.
Co se jedná toho přidaného serva ten ti jenom supluje ten klíček a tahá ti za táhlo, který ovládá mikrospínač v tom zámku a ten mikrospínač ovládá zase odemknutí a zamknutí ostatních dveří. Funkce původního centrálu je stále zachovaná tudíž musí chodit ať tam přimontuješ co chceš a centrál funguje jenom ze strany řidiče!!
Jednotka dálkového ovládání ovládá jenom to přidané servo kabelama, které musíš do těch dveří natáhnout nelze použít ty co tam vedou k tomu zámku!!
Laďa87

Příspěvek od Laďa87 »

DO už mě funguje bezproblémů. Chyba byla asi v motorku. Koupil sem tam nový motorek, který je určený pro víc namáhané dveře. A zatím je to OK. Snad to vydrží.
Laďa87

Příspěvek od Laďa87 »

No tak to nevydrželo. Klíčem to odemkne i zamkne normálně všechny dveře zároveň. Dálkovým ovládáním to odemkne jen dveře řidiče ale zamkne normálně všechny dveře. Už mě to fakt s... (štve)! Čím to může být? Když ten servomotorek zpomalím tak to zas funguje bezproblémů. Ale to zpomalení motorku pružinkou nevydrží.
Odpovědět