Zabezpečení

Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Zabezpečení

Příspěvek od Vipe »

Na úvod něco pro pobavení. :D/
mult_lock.jpg
mult_lock.jpg (60.83 KiB) Zobrazeno 5767 x
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
Getz

Re: Zabezpečení

Příspěvek od Getz »

Zdravím, posílám vám nové zabezpečení pedálů 2 desky. Na Hyundaie to stojí 2 500,-.
Bullock za 2 700,-. Podívejte se na tyto internetové stránky:
http://www.zabezpecenipedalu.cz/fotogalerie.php
http://www.bullock.cz/kontakt.html
Napište mi, jaký na to máte názor. Rozdíl mezi nimi: výhody a navýhody.
Děkuji zdraví Zdeněk-Getz
Rostous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rostous »

Podle mě je lepší ten Bullock, protože nemusím jak kretén lézt někam pod palubovku a zapasovávat tam plechy.
Ale podle mě je toto zabezpečení proti odcizení auta úplně na prd. A proč? Protože k odcizení auta není vůbec zapotřebí ani brzdový pedál a ani spojkový. Stačí vyhodit kvalt i bez spojky pak auto na neutrál nastartovat a roztlačit. Když je člověk šikovnej, tak tam třeba 2 kvalt hodí i bez spojky při volnoběhu. No a když nejede vyloženě přez semafory a nedává všude přednost v jízdě, tak na menší přibrždění mu stačí ruční brzda. Sice si to dokáži představit jen teoreticky, ale dle mého je to možné. Sice je to kapánek lepší než Defendlock, ale i tak nic moc
Diskic

Příspěvek od Diskic »

Taky mi to připadá jako zbitečná věc. Bez ohledu na to, že se opravdu dá ředit i bez spojky (když je někdo šikovnej, neni problém).
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

Když už něco tak ten Bullock. Stejně je nejlepší asi něco malosériového nebo samo doma vyrobeného, malého a šikovného. Stačí se naučit rozpojit některou ze svorkovnic na patřičném místě aby to nejelo. Tohle jsem praktikoval na fáčku. :D/
Getz

Příspěvek od Getz »

Zdravím,tak jsem si dneska nechal udělat tajný vypínač do Getze,který má v knížce dva způsoby odpojování.
První způsob-otočení klíčkem,vůbec nic to nedělá
Druhý způsob-otočení klíčkem-naznačuje startování a chcípne-což si myslím,že by časem odešla baterie,tak jsem si vybral ten první.
Má taky někdo udělaný vypínač?
Napište své názory
Díky zdraví Zdeněk-stříbrný Getz
Hoop

Příspěvek od Hoop »

Zdrawim, já mám na autě alarm a centrální zamykáni a stejně se mi smažka pokusila vykrást rádio. Co dneska není přivařený nebo přivrtaný, tak to ukradnou to je děsný. V dnešní době a by se člověk bál si něco koupit, protože bude usínat s tím, že mu to můžou kdykoliv ukrást.
prerubenice

Příspěvek od prerubenice »

Nepokoušel se někdo připojit "Blikající výstrahu"? Potřeboval bych poradit kam tuto výstrahu umístit a na jaké kontakty připojit aby po vyjmutí klíčků ze zapalování došlo k její blikání? Mam Getze 1,4 z roku 2004. Díky
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

Zatím jsem tuhle možnost neřešil, ale podívám se na to. Máš určitě 1.4 z roku 2004 protože 1.4 jsou až od roku 2005 :shock:
prerubenice

Příspěvek od prerubenice »

Máš pravdu...je to obsah 1,34. V těch ruských stránkách jsem to zatím nenašel. Zatím díky. Jirka
Odpovědět