Laděný výfuk nebo koncovka

Rostous

Laděný výfuk nebo koncovka

Příspěvek od Rostous »

Chtěl bych změnit zvuk z výfuku a nevím jestli stačí koupit nějakou laděnou koncovku a nebo jít trošku dál a koupit laděný výfuk, nebo snad rezonátor. Nechci brutální řev, ale jen kultivované hučení. Dokáže mi někdo poradit ze své zkušenosti a nebo případně napsat přesně co si tam dal a jak dobře to teď zní? Díky
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Laděný výfuk nebo koncovka

Příspěvek od Vipe »

Já tam mám jenom koncovku je to jenom otázka vzhledu, ale vylepšit zvuk by nebylo od věci. :-k
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
Hoop

Příspěvek od Hoop »

Rostous píše:Chtěl bych změnit zvuk z výfuku a nevím jestli stačí koupit nějakou laděnou koncovku a nebo jít trošku dál a koupit laděný výfuk, nebo snad rezonátor. Nechci brutální řev, ale jen kultivované hučení. Dokáže mi někdo poradit ze své zkušenosti a nebo případně napsat přesně co si tam dal a jak dobře to teď zní? Díky
Já ti doporučim značkovej Remus, ale ten je samozřejmě za vyšší cenu.Koncovka ti neudělá takovej zvuk jako výfuk, což je ale logický. Myslim, že kupovat rezonátor nemá smysl.To snad ani Getzíkovi nesluší nějakej zbytečně řvavej zvuk Nebo si můžeš koupit nějakej obyč, ale tam zas může být problém s policií nebo na STK Taky uvažuju o tom, že si koupim laděnej výfuk.......jen nevim kdy Všechno se točí kolem peněz, takže fakt záleží na tom, kolik jsi ochotnej ivestovat
Rostous

Příspěvek od Rostous »

Jj Hoope ten REMUS nerezový výfuk vypadá báječně. Myslíš, že tam bude pasovat bez úprav potrubí a úchytů? Když se dívám na ty fotky německých Getziků, tak ho tam asi někteří mají. Až mi zrezivý ten stávající origoš,tak snad na něj do té doby našetřím. Jinak i ta koncovka co má Vipe je slušivá, jen je škoda, že nemá ten zvuk. Vipe to máš tu koncovku od ASKO KOVO Typ AS 128 01 Koncovka výfuku Škoda Fabia? Já na netu taky něco našel, co by teoreticky mohlo pasovat a je to za dobrou cenu: http://sportovniautodoplnky.cz/store/go ... odsID=2363
Hoop

Příspěvek od Hoop »

Ahoj rostousi, nevim, jak to je s uchycenim výfuku, ale myslim, že pokud je to přesně na Getze, tak není potřeba nějakých zvláštních úprav............fakt netuším8-. Koukal jsem se na stránkách remusracing.cz a vyjde na cca 7800,- Kč, což se mi zdá teda celkem dost..........Od jinejch výrobců seženeš o dost levnější. Ale zas nevim, jak to je s montáží. No v dobrym servisu to snad zvládnou. Tohle bych si sám nedělal, to fakt ne. Sám jsem zvědav až uvidim, teda spíš uslyšim nějakýho Getze s laděnym výfukem. To se pak nebudu rozmýšlet ani minutu Tak co, půjdeš do toho??
Rostous

Příspěvek od Rostous »

Jak tak koukám Hoope, tak ta cena Remusáckýho výfuku pomalu klesá. Kdyby to nebyla otázka peněz, tak si ho koupím hned! Spíš to reálně vidím, že si ho pořídím, až mi zrezne ten origoš, který určitě nový stojí taky nějaký nehorázný peníz. Než nějaký obyč co rezne, tak raději laděný a z nerezu
Hoop

Příspěvek od Hoop »

Jo jo chlape, moje slova, když už novej výfuk, tak lad´ák, protože ten zvuk a celkovej efekt za to určitě stojí.
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

Čéče chlapi ještě chvilku tady budete probírat ten vejfuk a dostanu na něj taky chuť :lol:
Rostous

Příspěvek od Rostous »

Taky se ti Vipe líbý ten laďák od Remusu že? Tak se můžeme zeptat jaká by byla sleva při množstevním odběru 3ks
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

Rostous píše:Taky se ti Vipe líbý ten laďák od Remusu že? Tak se můžeme zeptat jaká by byla sleva při množstevním odběru 3ks
To by nebylo špatný. :-k
Odpovědět