Laděný výfuk nebo koncovka

Hoop

Re: Laděný výfuk nebo koncovka

Příspěvek od Hoop »

Taková množstevní sleva neni vůbec špatnej nápad, ale teď jde o to, kterej prodejce je schopen nám nějakou slevu dát a jak velkou
Rostous

Příspěvek od Rostous »

Chvíli jsem běhal na netu a našel 3 stránky s cenou za ten laděný výfuk od REMUSU na Getze. Takže 276 eur, 8274kč a 9440kč. Takže aniž bych dlouze přemýšlel je jasné, že kdokoliv to k nám doveze z Rakouska od výrobce REMUS, tak si na tom něco přihodí.www.remusracing.cz/vypis.php?par_id=746&cat_id=748, www.nextuning.cz/shop/shp_act.php, http://www.remus.at/php/index.php?cmd=c ... tor=115229
Jako nejzajímavější bych viděl zkusit poptat cenu přímo v Rakousku při větším odběru, ale vůbec netuším jak je to s DPH.
David

Příspěvek od David »

No kluci o tom výfuku taky rozmejslim.
Hoop

Příspěvek od Hoop »

Zdrawím, tak jak to vypadá s tím ladákem?? Vipe, ptal ses někde, jestli by dali slevu?? Jen se ptám, protože dávat cca 9500,- se mi teda nechce, když jsem ho viděl za zhruba 8300,- na stránkách remusracing.cz...........Když se podaří sehnat ho třeba za 7800/kus nebo třeba i líp, tak do toho půjdeme. Co vy na to chlapi?????
Rostous

Příspěvek od Rostous »

Nejdřív by mě asi zajímalo jestli ten výfuk má dobrý zvuk a jestli zvyšuje výkon auta. Množstevní sleva by se šikla určitě a pokud by cena ještě navíc pomalu klesala s časem, tak si klidně počkám do jara. Aspoň máme čas pozjišťovat situaci. Teď na zimu mi to je zatím jedno co mi tam vzadu brblá
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

Psal jsem kam se dá a zatím nic. Nejdřív se musíme dopátrat jestli je vůbec laděnej nebo jenom obyč v nerez provedení. :-k
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
Rostous

Příspěvek od Rostous »

Dnes jsem si namontoval koncovku na výfuk. Vypadá parádně a zároveň brutálně. Koncovka pasuje jako by ji vyvíjeli přimo na GETZE. Pokud by někdo chtěl typa, kde ji koupit, tak pošlu veškeré info. Hned jak umyju autko, tak udělám foto a pošlu.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Odkaz na firmu, kde mají dobrý výběr koncovek, Já mám ten model 600-39.
koncovka.jpg
koncovka.jpg (37.08 KiB) Zobrazeno 9322 x
http://www.jrtuning.cz/katalog/konctyper.php?pgn=2
Hoop

Příspěvek od Hoop »

No vypadá to parádně........má to taky hlubší zvuk alespoň??? Na kolik tě to vyšlo? Jasně, je to asi podstatně levnější než výfuk, ale zas na výfuku to líp zvučí a trochu se zvedne výkon......nepatrně. Ale jinak ta koncovka vypadá parádně
Rostous

Příspěvek od Rostous »

Díky za pochvalu,fotka se moc nepovedla. Zvuk je stejný, akorát trošku agresivnější, takový plechovější, neboť už to nehučí do asfaltu,ale přímo dozadu. Ta koncovka stála 550,-kč což je pohoda. Opravdu tám krásně pasuje bez nutnosti jakýchkoliv úprav a nejde vidět žádné napojení, vypadá to jak origoš. Vizuelní efekt perfektní, každý se na parkovišti za tím otočí. Ještě doplním 3D nápis SPORT pod GETZ a bude dokonáno. Laďák je samozřejmě laďák, tomu to zvukem konkurovat nemůže. Já jsem se laďáku zaleknul po té, co si kamarád koupil univerzál laďák na Civica. Auto mělo sice lepší odpich,ale spotřeba mu šla o 2L nahoru při razantnější jízdě. Je to na každém do čeho se pustí, Já jsem se experimentu s laďákem bál a origoš Remus je pro mě cenově nedostupný.
Odpovědět