Laděný výfuk nebo koncovka

Pankrác

Re: Laděný výfuk nebo koncovka

Příspěvek od Pankrác »

Teda kluci, vy mi dáváte Celou zimu se rozmýšlím - jo laďák - ne, jen koncovka. Nevim, fakt nevim. Jediný co vím je, že mi to ale vůbec neusnadňujete V každém příp. - novej orig. na Getzika jsem viděl za 7300,- a za tuhle cenu už se opravdu ten laďáček pořídit dá. Takže až original zrezaví, hurá do něj. Teď to zatím asi vyřeším koncovkou. Uvidíme. P.S.: Alu už mám - Imoly "14". To jsem si doma prosadil, na laďáku pracuju Musím to umýt a přidám foto (snad i s koncovkou, ta od rostouse vypadá zajímavě ...)
Rostous

Příspěvek od Rostous »

Zde je lepší foto koncovky jak pasuje k zádi Getzika. Myslím, že ovál je přesně ten tvar, který tam opravdu sedí
2007_0311Image0010.jpg
2007_0311Image0010.jpg (80.9 KiB) Zobrazeno 5534 x
Pankrác

Příspěvek od Pankrác »

Hmmmmmmmmmmmm, překecali jste mě =D>
Pankrác

Příspěvek od Pankrác »

Nevím, asi bude záležet na vkusu každýho z nás - já osobně jsem spokojenej. Navařil jsem na Getzika laďenou koncovku YED Racing (860,-)a trochu jsem musel i poupravit nárazník. Výsledek se ale dostavil, do cca 2,5t.ot. se skoro nic neděje, ale ve vyšších ot. je to znát a je to pěknej, zajímavej zvouček takže ... koncovka (myslím prozatím) stačí
novinky014.jpg
novinky014.jpg (67.1 KiB) Zobrazeno 5530 x
Rostous

Příspěvek od Rostous »

Pankráci, tak musím uznat že Tvá koncovka má šmrnc a je opravdu slušivá. Navíc jsi krásně vyříznul oblouk do nárazníku...fakt pěkné. Víš čemu jsem se zasmál? No té 3D nálepce SPORT. Taky jsem si ji před nedávnem koupil a chci si ji vylepit.
Pankrác

Příspěvek od Pankrác »

Mám ji tam asi půl roku, ale štve mě, že nevydrží lesklá a zflekatí.Zkoušel jsem ji nějak leštit,nic. Holt té povrchové úpravě moc nedali Maximálně bych ti doporučil před nalepením ošetřit bezbarvým lakem (nevím,jen přemýšlím čím ji zachovat jako novou). Jinak díky za pochvalu !!!
Rostous

Příspěvek od Rostous »

Díky za upozornění, že 3D nálepka SPORT svou kvalitou stojí za prd. Ach jo, ale zas nevím o ničem, co by to ochránilo, jedině nějaký dvousložkový lak. Nevíš o něčem konkrétním co to ochrání?
Pankrác

Příspěvek od Pankrác »

Nevím Rosťouši, snad bych opravdu zkusil bezbarvej lak ve spreji, ale je otázka, jestli a jak dlouho to vydrží
Hoop

Příspěvek od Hoop »

No hoši, koncovky krásný, všechna čest, ale laďák je prostě laďák...........už třeba proto, že ti určitě nezflekatí a bude mít daleko lepší zvuk........prostě je to na uvážení každýho člověka a taky na tom, kolik do toho chce investovat peněz. Což je asi v našich podmínkách ten rozhodující faktor
Rostous

Příspěvek od Rostous »

Jj Hope máš recht, je to tak. Peníze v tom hrají roli hlavně v poměru - efekt/cena.
Odpovědět