Laděný výfuk nebo koncovka

cervajs

Re: Laděný výfuk nebo koncovka

Příspěvek od cervajs »

Tak jsem si koupil koncovku v Tuning centru (http://www.tuningcentrum.cz). Původně byla na motex pásku, ale ze strachu odcizení jsem ji raději přivařil. Vypadá dobře a zvuk má taky dobrej.
DSC00370-zo71.jpg
DSC00370-zo71.jpg (77.34 KiB) Zobrazeno 8676 x
Fiko

Příspěvek od Fiko »

Chalani, mozte hodit linky na nejake eshopy s koncovkami? Niektore prispevky su uz stare a stranky neexistuju, alebo tam tovar neviem najst. Vdaka
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

E-shopy kde jsou koncovky těch je přeci všude hafo, stejně musíš koupit některý univerzál protože přímo na Getze nemaj. Jediný čím seš limitovanej je to že koncová roura z tlumiče je ohlá k zemi tak podle toho musíš vybírat. Nebo koupit na Fábii ta tam jde jak prdel na hrnec. :D/
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
Laďa87

Příspěvek od Laďa87 »

Rostous píše:Zde je lepší foto koncovky jak pasuje k zádi Getzika. Myslím, že ovál je přesně ten tvar, který tam opravdu sedí
2007_0311Image0010.jpg
Přesně tento typ koncoky sháním od doby kdy sem si koupil Getze. Ten odkaz, který si tu dal nefunguje. Kde se dá prosím takováto koncovka sehnat. Nešel sem jen ty u kterách bych musel řezet konec výfuku, protože je směrem k zemi. Můžete mi někdo prosím poslat funkční odkaz, kde se dá sehnat?
Rostous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rostous »

Na netu jsem našel ještě 3 odkazy na tu koncovku. Je to ta s číslem 600-39 a jak tak koukám, tak každý má jinou cenu. www.r-evolution.cz/index.php?detail=2723, http://www.graficar.cz/8697/tuning-shop ... -oval.html, www.prexim-megapex.cz/default.asp?p=2&q=176&e=1
Laďa87

Příspěvek od Laďa87 »

Jo díky. Ona není laďená že? To by v ní musel být ještě vevnitř po obvodě ten tenký děrovaný plech. Nevíš o nějaké laděné? Nebo pro výfuk dolů laděné ani nejsou?
Rostous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rostous »

Laděná není, ale pasuje tam a i sluší . Laděné lomené fakt nevím jestli se dělají a aby tam navíc pasovaly rozměrově.
Pankrác

Příspěvek od Pankrác »

Ahoj chlapi - a holky taky, to abych potom na srazu nedostal vyčiněno Musím se přiznat ... koupilijsme Getzikovi laďáček, ale hele, to je masooo Teď vážně: Laďák od MK Koša Brandýs nad Labem, mají tam i koncovky a různý doplňky. Je to celonerez, 1900Kč - což si myslím, že jde no a zvuk? Pokud bude zájem, nahraju a přiložím do fóra. Zatím mám jen fotky
Hoop

Příspěvek od Hoop »

Já koupil laďák na inzerát, respektive, byl mi nabídnut. Poslední díl výfuku + přímej kit sání. Se vším všudy 4.000,- včetně práce. Zvuk výbornej, akcelerace lepší, celkově jízdní vlastnosti lepší. Až něco natočím, tak to sem dám...........těšte se!!!
Zdarec :wink:
Birkof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Birkof »

Ahoj všem, chtěl bych se optat, zda nevíte, kde se dá sehnat kompletní sportovní výfuk na Getze? Myslím tím komplet i se svody apod.
Na technické mi na papír napsal jako lehkou závadu stav vyfukového potrubí, Když bych to chtěl měnit, tak ať to aspoň stojí za to :D
Díky za odpovědi
Hyundai Getz 1,5 CRDi, r.v. 2004
Odpovědět