Hagusy

Odpovědět
MichalS

Hagusy

Příspěvek od MichalS »

Ahoj Vipe, ty hagusy jsi tam měl z výroby, nebo jsi je montoval dodatečně? Docela by mě zajímalo, jestli se daj někde sehnat a za kolik. Do budoucna plánuju nosič na střechu.
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Hagusy

Příspěvek od Vipe »

Já je tam měl jako požadavek když jsem to kupoval. Ale daj se sehnat třeba tady.
1-npod_dl2.jpg
1-npod_dl2.jpg (2.41 KiB) Zobrazeno 9454 x
Cena: 3286,-Kč
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
MichalS

Příspěvek od MichalS »

Díky moc, budu o tom uvažovat. Měl jsem to chtít taky, když jsem ho kupoval. Koukal jsem na nosiče Thule a je to docela pálka, ale zase kvalita. Něco pořídit chci do příští zimy na lyže, takže buď hagusy + příčníky, nebo nosič. Jinak Ti musím pochválit autí, decentní, ale moc pěkný vychytávky. Ty kola jsou 14tky? Co koncovka výfuku, kde jsi sehnal? Promiň, že Tě tak vyslíchám, ale fakt se mi to líbí a rád bych Getzíka taky trochu pošteloval Tento měsíc budu objednávat kola Enzo O 14", tak se těším jak malej kluk, chci k tomu ještě doobjednat červený ventilky (cca 30kč/kus) a o těch červených brzdičích taky sním, ale nevím, jak to tam bude se zárukou. Musím se zeptat v servisu. Ať už je jaro.
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

Já mám příčníky od Thule Thule Rapid Systém 755
192458snts572.jpg
192458snts572.jpg (16.41 KiB) Zobrazeno 9451 x
kupoval jsem je na netu našel jsem nejlevnější co šlo ale už nevím kde musel bych pohledat fakturu. Jinak ty brzdiče by neměl bejt problém se zárukou je to jenom stříklý bez demontáže brzdičů.
MichalS

Příspěvek od MichalS »

Jo jinak ten příčník od Thule vypadá moc hezky, ale stále váhám. Možná to dopadne tak, že koupím nějakej obyč nosič, docela hezký maj tady http://www.piccolam.cz/indexn.php?page= ... DAI&id=404 a radši ty peníze vrazim do jiných doplňků. Přece jenom ho zas tak často využívat nebudu. Na převážení objemných věcí mám ještě starýho kombíka
vlkobass

Příspěvek od vlkobass »

Taky jsem o nich přemýšlel, ale cenově to bylo dost a navíc a nakonec jsem koupil originál nosič za 2.900,- Kč, takže už jsou pasé. Navíc jsem měl strach z montáže, jak by to provedli v interiéru, s mou zkušeností se servisama
MichalS

Příspěvek od MichalS »

No jo, taky jsem přemýšlel nad orig. zahrádkou, ale prý nemá zamykání, nebo se mýlím? Jak je to tam vyřešeno, nemáš foto?
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

Na www.aukro.cz/show_item.php?item=93786548 máš jednu k prodeji za 2800,- je tam i obr ale co to je za výrobce píše že česká výroba.
Nebo na www.neumax.cz/DetailPage.asp?CatID=0&DPG=74642 od THULE.
MichalS

Příspěvek od MichalS »

Díky Vipe, ta zahrádka na aukro.cz je od firmy Piccola, taky o ní přemýšlím, ale měl jsem dotaz na Vlkobasse, jak vypadá originál zahrádka od Hyundaie. Slyšel jsem, že není zamykatelná, tak bych chtěl vidět jak vypadá uchycení. Prý je na nějaký speciální klíč, nebo co. Uvítal bych foto. Jinak už mi včera přišly ty ENZO O Vypadají super, ale netušil jsem, že se dodávají bez ventilků. No nic, stejně jsem chtěl kopit červený . Mají je tady www.spoilercentrum.cz/shop/ostatni/barevne-ventilky-kol. Chtěl bych rovnou stříknout i brzdiče a asi i bubny. Mohl by jsi mi prosím poradit kolik těchto http://www.spoilercentrum.cz/shop/ostat ... ray-motip- balení na to asi tak padne a na co si u toho dát pozor? Předpokládám odmastit tech. benzínem a oblepit vše kam nemá přijít barva. Díky moc.
Odpovědět