Elektrony
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Elektrony
Jo já tam mám 14" RONAL R42 a k tomu šrouby BLOCK. Jenom proto že jsem měl 14" při koupi na plecháčích, až je sjedu nebo bude dobrá nabídka na tak je prodám a koupím 15". Ale to je hudba budoucnosti. Teď se momentálně chystám na dálkový ovládání centrálu s dovíráním oken. Peněz je málo
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Na ty šrouby se ptám proto, že se prodávjí AEZ Block cca 500 kč, nebo AEZ MC GARD cca 1000 kč. Nevím, jestli se vyplatí si připlatit, nebo ne. Většinu času parkuju v uzavřeném prostoru, jak doma, tak i v práci, ale občas se parkování na ulici stejně nevyhnu. Nerad bych si někdy vyčítal, že jsem ušetřil 500 kč, ale mám po kolech. Asi vezmu ty dražší. S tou velikostí disků jsme na tom stejně , taky bych ocenil 15", ale kvůli orig. gumám jsem slevil. Přitom cenový rozdíl není velký, ale kupuj kvůli tomu i gumy. Možná až je sjedu ..., ale to potrvá než sjedu sadu zimních a letních Odkazy mi klidně měň, moc do diskuzí nepřispívám, tak nevím, jak se mají správně vkládat.
Chtěl bych rovnou stříknout i brzdiče a asi i bubny. Mohl by jsi mi prosím poradit kolik těchto http://www.spoilercentrum.cz/shop/ostat ... ray-motip- balení na to asi tak padne a na co si u toho dát pozor? Předpokládám odmastit tech. benzínem a oblepit vše kam nemá přijít barva. Díky moc.
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
A ten sprej nevim jak je velkej ale předpokládám že je to ten malej, tak budeš potřebovat alespoň dva kusy. Já kupoval v baumaxu jeden velkej a stačil akorát oba brzdiče + bubny. Ve fotogalerii je jak jsem to oblepil já. Bubny jsem normálka sundal a nastříkal mimo drží je jen dva ( myslím ) šroubky na šroubovák. Brzdiče to chce pořádně oblepit a něčim zakrejt blatník a bok dveří ať se to nezapráší při stříkání.
Jinak přeji ať se daří na léto se to musí trochu vyšperkovat.
Jinak přeji ať se daří na léto se to musí trochu vyšperkovat.
Tak bych měl prosím ještě jeden dotaz. Včera jsem se byl mimo jiné podívat v Globusu na tu barvu na brzdiče. Měli tam pouze jednu velikost balení a to 400ml za cenu 239kč. Tak by mě zajímalo, zda-li je to to malé balení, nebo velké. Nepamatuješ si náhodou jak velký spray jsi použil Ty? Nerad bych zbytečně vyhazoval penízky. Díky moc.
TO VIPE:
Můžeš mi poradit s tím odstínem. Já mám stejnou barvu jako ty, kterou jsi kupoval? Kolik ml už jsem se zde dozvěděl, ale jakou značku nebo typ a odstín? NEvyznám se v tom, tak se omlouvám a děkuji za odpověď.
Můžeš mi poradit s tím odstínem. Já mám stejnou barvu jako ty, kterou jsi kupoval? Kolik ml už jsem se zde dozvěděl, ale jakou značku nebo typ a odstín? NEvyznám se v tom, tak se omlouvám a děkuji za odpověď.
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tu barvu která je origo na brzdiče prodávaj pouze v základních odstínech. ČERVENÁ, MODRÁ, ŽLUTÁ. Tam není z čeho vybírat, ale to je pouze ta která je určená přímo pro nátěry brzdičů (snáší vysoké teploty).
Už jsem obeznámen. Každopádně děkuji. Jo ještě, jak jsi to prováděl? Sundal jsi bubny a vpředu to oblepil, to je mi jasné, ale jak rychle ta barva schne. Jde mi o to jestli to jde za den zmáknout. Jak dlouho ti to trvalo tedy no. Musím zvednout jednu stranu a pak udělat druhou, jde o to, jestli ta barva nějak nezlobí a dlouho nezasichá.
Teď však musím chvíli počkat, páč nejsou peníze.
Teď však musím chvíli počkat, páč nejsou peníze.
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
TO AVALANCHE:
Já to dělal celej den pač jsem měl na to čas. Předek je v pohodě ten nastříkáš a můžeš nasadit kolo. Zadek je horší protože musíš čekat než ty bubny pořádně zaschnou aby se ti nepřilepily kola. Stejně když jsem na zimu přezouval tak bylo vidět že se obtiskla barva na kola. Muselo by se to nechat alespoň dva nebo tři dny zaschnout. Jo a když sundáš ty bubny tak dávej bacha ať ti někdo nešlápne na brzdu jinak ti vytlačí válečky z prasátek a budeš mít o starost navíc.
Já to dělal celej den pač jsem měl na to čas. Předek je v pohodě ten nastříkáš a můžeš nasadit kolo. Zadek je horší protože musíš čekat než ty bubny pořádně zaschnou aby se ti nepřilepily kola. Stejně když jsem na zimu přezouval tak bylo vidět že se obtiskla barva na kola. Muselo by se to nechat alespoň dva nebo tři dny zaschnout. Jo a když sundáš ty bubny tak dávej bacha ať ti někdo nešlápne na brzdu jinak ti vytlačí válečky z prasátek a budeš mít o starost navíc.