Elektrony 15"

Odpovědět
Rostous
Kontaktovat uživatele:

Re: Elektrony 15"

Příspěvek od Rostous »

Ahojte, jj je to tak. K liťákům jsem dostal i matice na 19 klíč. Klíč jsem si musel koupit takový aby prošel do otvoru v liťáku. Bezpečnostní matky proti odcizení co mám jsou taky přes redukci na 19 klíč.
Mobil

Příspěvek od Mobil »

Přesně tak, nezapomenout dokoupit klíč na 19 matky k těm Al kolám
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

Tak jsem dneska přezouval a můžu říct že jsem zkoušel ty matky přehazovat z elektronů na plecháče a jde to i ty plastový poklice to přitáhne. Jak psal mobil originál matky 21 a elektrony 19.
PA260111x.jpg
PA260111x.jpg (66.92 KiB) Zobrazeno 7474 x
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
Bob

Příspěvek od Bob »

Moc hezké fotky.Díky.
Můj poznatek:Getz 2007 byl při koupi obut již na elektronech ,matky 21 , k tomu byly plecháče(vše originál)
Tyto matky jsem použil i na plecháče.Puklice k tomu nebyly.
Matky vypadají jako ty vpravo na obrázku , ale nemají to osazení(límec),Který zřejmě drží puklice.Bohužel foto nemám.Po dotazu v Průhonicích byli dosti nejednotní,ale nakonec je to prý v pořádku.Aspoň mi vyměnili zrezlé zadní sedačky.
Johny

Příspěvek od Johny »

Caute. Chcel by som sa este vratit k tym elektronom. Nevie niekto ako je to s tym zapisom do TP u nas? Lebo podla informacii, ktore mam, tak sa to na Slovensku vobec neda... Ja by som si chcel dat nejake 16" alebo 17".
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

Zkus se zeptat u Vás na úřadě, když jim přineseš TÜV homologaci pro daný typ auta a kola jestli ti to zapíšou. Tady www.alcar.cz/6565_CZ.0 si najdi pro tvůj kočár rozměr kol a homologaci. Je to bohužel jen pro 4 značky kol.
AEZ, Dezent, Dotz, Enzo
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
Rostous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rostous »

Mám tu zkušenost že Hyundai oficiálně neschvaluje nic jiného než máš v TP. Jak píše Vip, tak na některá kola, ti výrobce dodá i typový list a na zakladě kontroly STK ti to mohou zapsat do velkého TP. Koupil jsem si ale jiná kola ROMAGNA ROUTE, takže smůla. Neřeším ani větší rozměr pneu 195/50 R15, šak velký techničák sebou nevozím. Horší by to bylo při nějaké bouračce, kdy by šli po technickém stavu vozu. Velký rozměr 16" a 17" se mi taky líbí, ale měl jsem strach, že by dost trpěly ramena a ložiska tím jak by to bylo tvrdé. Hodně štěstí a pak dej vědět jaká kola sis tam dal
Johny

Příspěvek od Johny »

No tuto problematiku rozoberal aj nas Autotuning magazin, problem je v tom, ze ja uz nemam velky TP, ale iba jeden a tam je vsetko, no s tym povolenim od vyrobcu kolies by som to aj skusil, ibaze v ATcku tvrdili, ze sa to neda urobit nijakym sposobom, tak neviem.... Inac aby sa mi suciastky prilis neopotrebovali, tak chcem prerobit aj pruzenie na sportove, no bude to asi trosku nepohodlnejsie
Jura
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jura »

Tak jsem si udělal radost a koupil autíčku nový kolečka nejsou to sice 15" ale docela mu sluší.
Posuďte:
182423Auticko.gif
182423Auticko.gif (93.88 KiB) Zobrazeno 7470 x
182447Kolo.gif
182447Kolo.gif (97.62 KiB) Zobrazeno 7470 x
Rostous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rostous »

pěkné pěkné pěkné ...moc sluší :wink:
Odpovědět