Elektrony 15"
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Elektrony 15"
Paráda fakt jsou fešácký.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Máš náš obdiv...jsou fakt suprový
Jsou moc pěkný!! Můžeš prozradit cenu?
Tak to jsem moc rád že se kolečka líbí originál můžete vidět na srazu klubu ve Žďáru nad Sázavou.Co se týká ceny tak se držte pouze 1795,- za kus a cena za super bezpečnostní šrouby OZ racing 850,-za sadu.
Hmmmm,tak to je skvělá cena
Mám dotaz ohledně elektronů, v TP mám napsaný rozměr 5.5*15,ale většina výrobců je dělá od rozměru 6*15 a výše,možná je to drobnost,ale chtěl jsem se zeptat jestli s tím nebudou problémy třeba při technické.Dík
Problém na technické se dá očekávat jen pokud si toho technik všimne.Horší to je v případě nějaké havárie,pojišťovny si to docela hlídají a pak by to mohlo být hodně drahé.
To máš recht Juro, na technické asi problém nebude, když budeš mít správné pneu dle techničáku ,leda by tě chtěl nekdo podusit. Jinak pojišťovny jsou všechny stejné, jak má dojít na plnění tak hledají jakýkoliv důvod aby neplnily. Příkladem by mě zajímalo jak by řešili situaci kdy nedobrzdím za autem předemnou a oni budou argumentovat tím, že mám širší pneu než předepsané. I když budou popírat fyzikální zákony, že větší plocha má za následek lepší účinek brždění , tak si budou stát za svým a škodu určitě na 100% nezacálujou. Jj když kocourkov, tak se vším všudy!!!
Jo a jen tak na okraj, s širšími pneu se cítím na silnici daleko bezpečněji a to je důležité!!!
- Koumes
- Kontaktovat uživatele:
Byl jsem na technický a žádný problém. Mám větší kola a pneu. Na jaře mám v plánu kupovat menší.