Jak umýt svého Getze

Fisi

Re: Jak umýt svého Getze

Příspěvek od Fisi »

Ahoj chlapi, můžete mi prosím poradit jak udržovat venkovní plasty aby zůstaly stále černé,parkujem venku. měli jsme starou astru a na ní nám po dešti zešedlo. máme koupeneho nového Getzička 1,4 Dynamic v unoru 2008 a tak nechci nic zameškat, díky Fisi
Jarda

Příspěvek od Jarda »

Jak byla ta Astra stará? Mám getzíka z roku 2003,žádné zvláštní ošetření plastů a jsou pořád v pohodě černé.Jinak existují specielní spreje přímo na plasty a na obnovení plastů,ale u nového auta bych to vůbec neřešil.
Jura
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jura »

Používám Čistič plastů od Velvany nejen čistí,ale i oživuje.
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

Já taky nic nepoužívám. Jenom to meju takovým dvousložkovým šampónem a jak se to všechno blejská. :wink:
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
Fisi

Příspěvek od Fisi »

Jarda píše:Jak byla ta Astra stará? Mám getzíka z roku 2003,žádné zvláštní ošetření plastů a jsou pořád v pohodě černé.Jinak existují specielní spreje přímo na plasty a na obnovení plastů,ale u nového auta bych to vůbec neřešil.
astra byla z roku 1994 také jsem používal spreje na oživání plastů po každém dešti to zas bylo hrozně flekaté a šedé.Díky za rady uvidím, snad to bude v poho.
EtejGva

Příspěvek od EtejGva »

Zdravím, já si Getzíka meju ručně. Ostřik Wapkou, šampó a houba, oplach a setřu to jelenicí... Přítelkyně dělá na ručním mytí, takže jsem si od ní nechal udělat VAXOYL, ošetření plastů a kol a jsem nejvíc spokojenej. Teď stačí ostřik Wap a setřít Jelenicí, když je auto špinavý po návštěvě chaty tak to vezmu i šampónem... Do myšky nemůžu pač bych urval anténu, co jsem auto koupil tak jsem ještě nepřišel na to čím to je že nejde sundat ani přiklopit ke střeše, ale ani kdybych na to časem přišel, nebo vyměnil anténu, do myčky říkám - NE... S pozdravem Etej-Gva:
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

Tak s tou anténou je nás víc. Kdyby to servisáci při garančkách občas mázli tak by to fungovalo, taky se chystám na výměnu, ale stejně do myčky nepojedu jenom růčo.
Jinak meju tímto a můžu jen doporučit ti co to viděli tak čuměli. :shock:
101837shakshin.jpg
101837shakshin.jpg (7 KiB) Zobrazeno 4892 x
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
Mobil

Příspěvek od Mobil »

čau chlapi
S tou antenou to máte dost špatne, bohužel není pravidelně mazana a to je ten výsledek.Nejlepší mytí,co můžu doporučit je BEZKONTAKTNÍ MYTÍ. Na auto se nanese Wapkou speciální pěna a spláchne se vodou.Výsledek je neuvěřitelný.Odpadá práce utírání jelenicou protože to neudělá po zaschnutí kapky a auto nádherně čisťunké. A to hlavní, nepodře se lak od houby
Rostous

Příspěvek od Rostous »

Panečku, to už má nádech scifi, ale líbilo by se mi to takto ....jen nevím kdo mi umyje lemy zevnitř dveří, pak ty skvrnky od asfaltu a tisíce zaschlých much a nános prachu od brzdových destiček. Jestli ta pěna odstraní i toto, tak po pár mytích to umyje určitě i barvu až na plech
Jarda

Příspěvek od Jarda »

Ale pánové,přece všichni víme,že není nad ruční práci! Takže kbelík,šampon a jde se na to! Přitom trochu tělocviku taky nikomu neuškodí. No a po dvou hodinkách je autíčko jako nové. Ještě jsem neviděl myčku,která by nepoškrábala lak a pěkně umyla auto.Kdo chce mět auto pěkně umyté,tak stejně musí i po myčce zbytek dodělat doma.Přitom si dáte pivo a je to! :lol:
Odpovědět