3. Sraz Getzclubu 2008
Re: 3. Sraz Getzclubu 2008
jojo, bylo to super. Sice jsme tam nemohli zůstat až do konce - no, spíš jsme se jen přijeli podívat - ale i tak se nám to líbilo a neprohloupil, kdo přijel
Sraz byl tak výbornej že jsem dostal ďábelskej nápad udělat ho někdy po prázdninách znovu pod názvem ,,Konec sezony´´.Co Vy na to?
ANO !! P.S.: ta cesta (na VelMez), kterou jsi nám doporučil, byla perfektní. Díky =D>
Možná jsem jel po té samé cestě přes Netín na 141km D1. Úplně suprovní nový povrch asfaltu
Ahojik...sraz byl fakt suprovej ikdyž nám počasí moc nepřálo,tak to náladu nijak nepokazilo a to je hlavní....už se moc těšíme na další setkání
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Bylo to super. Jura to připravil dokonale a srandy bylo kopec Doufám že se to stane tradicí.
P.S. Všechny fotky ke mě už jich je tu kopec tak z nich udělám balíčky a dám je tady ke stažení
A tady je vůdcův hlavní stan. A tady nápojovej automat.
P.S. Všechny fotky ke mě už jich je tu kopec tak z nich udělám balíčky a dám je tady ke stažení
A tady je vůdcův hlavní stan. A tady nápojovej automat.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Sraz byl opravdu parádní. Moc se nám líbil. Ukončit sezonu by to možná chtělo. Příští rok si určitě čas uděláme zas.
taky se připojuji k tomu že srazík byl skvělej moc se mi tam líbilo a kdyby po prázdninách byl další tak by to bylo jen super Tak že určitě ano =D>