Asi šikovnej mechanik, už bych tam taky nejel. Asi to chce opravdu vyzkoušet více servisů a pak může člověk porovnávat.Diskic píše: Dokonce se mi stalo, že mi ho poškrábali i přímo v servisu. Jak ho umívali. Blbci, Od té doby jezdím jinam!
Oprava poškozeného laku
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Oprava poškozeného laku
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Ahoj,
tak já mám na Getzovi dva pěkný škrábance, hezky od klíče. Jsou sice pěkně hluboký, ale nerezne to. Tohle dokáže naštvat. Nepotřebuju mít zrovna znak NIKE na kapotě
Některý lidi jsou docela vymatlaný.
tak já mám na Getzovi dva pěkný škrábance, hezky od klíče. Jsou sice pěkně hluboký, ale nerezne to. Tohle dokáže naštvat. Nepotřebuju mít zrovna znak NIKE na kapotě
Některý lidi jsou docela vymatlaný.
Mě se zatím škrábance typu klíče a podobně vyhýbají, ale garantuji tomu koho bych přistihnul jak škrábe mě nebo někomu jinýmu auto, že mu ten klíč vrazím do pr....
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Od klíče zatím taky nemám nic ťuk, ťuk, ale od dveří aut parkujících vedle je toho docela dost.
Vipe prosím Tě, dá se někde koupit barva na opravu laku ve spray ? Mám toho trochu víc na opravu a myslím, že se to takhle i líp nanáší. Díky.
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Nechával jsem si míchat do spreje (cca 400,-)u Štandoxu mojí červenou. Zkus se zeptat někde kde míchaj autolaky.
Ahoj, jestli můžu poradit, tak jsem si teď nechal opravit auto v nové lakovně v Březeněvsi u Prahy. Je to jedinečná metoda a je to nový. Auto jsem měl za hodinu zpět, cena přijatelná a výsledek prefektní. Tady j kdyžtak web a bezplatné tel.č. http://express-lakovna.cz/opravy-autolaku-galerie, 800 01 01 01
Ahoj, zkus novou lakovnu v Březeněvsi u Prahy. Auto budeš mít do hodinky zpátky, cena kolem 2000 a výsledek 100%. MAximální spokojesnot. Tady jsou webovky http://express-lakovna.cz/opravy-autolaku-galerie a bezplatné tel.č. 800 01 01 01
Ahoj, na poškozený lak bych rád poridal lakovnu na, kterou jsem narazil na netu. Byl jsem tam s pokrábanýma dveřma a výsledek perfektní. Auto mi za hodinu vrátili, cena přijatelná a výsledek super. Takže doporučuji. Tady je bezplatná linka, kde vám vše podrobné řeknou 800 01 01 01.