Tlumiče pérování
Tlumiče pérování
Ahoj getzari...zajima me,jestli se vam to taky stalo ci stava....pri jizde po nerovnostech v nizsich rychlostech se ozyvalo klepani od praveho zadniho tlumice.V servisu tlumic hned vymenili aniz by se na to podrobneji podivali.Klepani zrejme ustalo,ale zarazi me,ze by tlumic odesel uz po 8000km.
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tlumiče pérování
Zatím nic takového nepozoruji, ale je to možné že odešel při stavu našich cest se neni čemu divit. Hlavně že ho vyměnily a nedělaly s tím žádné problémy asi s tím mají zkušenost.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Mě se to stává taky, ale na předku. Nebo to aspoň tak vypadá že to jde od předku.
Zatím, žádné klepání od tlumičů nepozoruji ani po 30 000km. To by jsi měl slyšet tatíkovu felcku jak to všechno klepe a vrže
Dekuju za vase reakce...si stastny clovek,ze nemas s getzem zadne potize,uz sem byl v servisu vicekrat kdyz pominu ten tlumic,tak jeste ridici jednotka a klepajici brzdove desticky...coz mimochodem ani nedokazali spravit.No ale na druhou stranu je to fakt super auto a jezdi jak pila.Mam 1.4i 16v.
To jsem rád, že nejsem sám kdo má problémi s Getzem a servisem (to mě taky nedokázali zjistit vadný vstřiky paliva). Taky jsem byl za poslední dva měsíce tolikrát v servisu, že bych o tom mohl napsat knihu. Teď jsi mě udělal radost .Peter píše:Dekuju za vase reakce...si stastny clovek,ze nemas s getzem zadne potize,uz sem byl v servisu vicekrat kdyz pominu ten tlumic,tak jeste ridici jednotka a klepajici brzdove desticky...coz mimochodem ani nedokazali spravit.No ale na druhou stranu je to fakt super auto a jezdi jak pila.Mam 1.4i 16v.
Nekdy je pristup servismenu bych rekl dost laxni Na druhou stranu mi zase nektere vady opravili bez kecu a na pockani.Kdyz ma garancni technik blbou naladu,lepsi tam ani nejezdit.
no ja si byl dneska nechat prohlidnout auto v servisu a namerili mi u tlumicu
predni 89 a 90
zadni 77 a 26
prijde mi to trochu divny, tech 26, co myslite?
predni 89 a 90
zadni 77 a 26
patrke píše:no ja si byl dneska nechat prohlidnout auto v servisu a namerili mi u tlumicu
predni 89 a 90
zadni 77 a 26
jak dlouho máš auto? Já když byl po půl roce na testech tlumičů tak mi naměřily 60% u všech, zajímavý, ne?
Hyundai Getz 1.4 16V, 71kw, 11/2007, Red
Tak já po 8000km výměna pravého zadního (v záruce - gratis) a nyní těsně před 60000km jsem měnil oba zadní. Jediné rozumné vysvětlení je kvalita silnic v okr. Jičín. Jinak klepání od pravého zadního kola mě odstranili při té výměně tl. na 8000km a byl klid. Snad dělali něco s brzdou. Poslední půl rok se klepání opět vrátilo. tak nevim