Motor

Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Motor

Příspěvek od Vipe »

To máme Getzíka stejnej ročník doufám že budu ušetřen těchto problémů. Jinak ti přeji ať ti to daj brzo do kupy a snad máš na dlouho vybráno.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
Diskic

Příspěvek od Diskic »

Tak je to tu. V sobotu my bylo vráceno auto s tím, že jsem měl špatné kabely od svíček. Ale, závada trvá dál. Obrátil jsem se na někoho jiného, né od Hyundai, a bylo my řečeno, že je to rozdělovač. Vše tomu nasvědčuje. Tak kde to jsme? Když autorizovaný servis to ani nedokáže poznat.V Pondělí tam auto vracím a chci opravit závadu!!!!!!!
getzik

Příspěvek od getzik »

Tak to jsou teda borciii ! Jinak tobě a tvýmu getzikovi přeju, ať to konečně dají do pořádku.
Diskic

Příspěvek od Diskic »

Tak my vrátili opravené auto a zase mám rozbitou nějakou kladku. Fatk pocuc. Už měsíc jezdím po servisech a hovno a hovno. Jsou to kriplové už jsem na getze nasranej.
Diskic

Příspěvek od Diskic »

Tak Vám chi do nového roku popřát vše nej, hlavně at nemáte starosti s autem jako já. Muj getz jde zítra hned do servisu. Odcházi mi na motoru vstřik paliva. Mazec. Už me to auto štve. Doufám že s Tím nebudete mít tolik starostí jako já. Štastnej Novej rok
Diskic

Příspěvek od Diskic »

Mám oravené vsřiky, během 50 km jsem zjistil že mi to špatně utěsnili. Paráda. Tak znova servis. NEDOPORUČUJI SERVIS V ÚSTÍ
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

Teda chlape ty máš smůlu. Ten servis je asi nějakej divnej co?
Rostous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rostous »

Tak mě napadá otázka. Musím navštěvovat v záruce servis Hyundai, tam kde jsem koupil auto, nebo jsou povini mi to auto opravit kdekoliv v Hyundai servisu po celé ČR?
Diskic

Příspěvek od Diskic »

No jsou povini to opravit po celé EU. Jaký koli servis. Hlavní je sy vybrat ten dorbý. A taky by mě zajímalo jak bych popisoval závadu třeba v něměcku. Do Ústí nepojedu.
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

Přesně tak pokud chceš aby ti nepadla záruka tak musíš dodržet termíny prohlídek které vykoná autorizovaný servis značky Hyundai a tekon si nejsem jistý zda to musí bejt v ČR nebo EU, ale určitě to nemusí bejt tam kde jsi to koupil. Jinak opravu (poruchu) by ti měl vykonat kterýkoliv servis co má certifikát na opravu vozů Hyundai a to u nás i v EU. Dáme dotaz na dealera a uvidíme.
Odpovědět