Motor
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Motor
To máme Getzíka stejnej ročník doufám že budu ušetřen těchto problémů. Jinak ti přeji ať ti to daj brzo do kupy a snad máš na dlouho vybráno.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Tak je to tu. V sobotu my bylo vráceno auto s tím, že jsem měl špatné kabely od svíček. Ale, závada trvá dál. Obrátil jsem se na někoho jiného, né od Hyundai, a bylo my řečeno, že je to rozdělovač. Vše tomu nasvědčuje. Tak kde to jsme? Když autorizovaný servis to ani nedokáže poznat.V Pondělí tam auto vracím a chci opravit závadu!!!!!!!
Tak mě napadá otázka. Musím navštěvovat v záruce servis Hyundai, tam kde jsem koupil auto, nebo jsou povini mi to auto opravit kdekoliv v Hyundai servisu po celé ČR?
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak pokud chceš aby ti nepadla záruka tak musíš dodržet termíny prohlídek které vykoná autorizovaný servis značky Hyundai a tekon si nejsem jistý zda to musí bejt v ČR nebo EU, ale určitě to nemusí bejt tam kde jsi to koupil. Jinak opravu (poruchu) by ti měl vykonat kterýkoliv servis co má certifikát na opravu vozů Hyundai a to u nás i v EU. Dáme dotaz na dealera a uvidíme.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL