Okousané kabely

Odpovědět
Pifikp

Okousané kabely

Příspěvek od Pifikp »

Se mě dostala myš do motoru (myslím pod kapotu jenom) a ta mrcha prokousala hadičku od ostřikovačů.Mám Getze jeden měsíc a asi ještě voní a přitahuje takovou havěť.Naštestí to byla jenom prkotina.Ale když jsem měl nové firemní Caddy, tak mě tam taky vlezla.Myslíte, že bych tam měl nastražit pastičku nebo je to nelegální?
Rostous
Kontaktovat uživatele:

Re: Okousané kabely

Příspěvek od Rostous »

Pifikp píše:Se mě dostala myš do motoru (myslím pod kapotu jenom) a ta mrcha prokousala hadičku od ostřikovačů.Mám Getze jeden měsíc a asi ještě voní a přitahuje takovou havěť.Naštestí to byla jenom prkotina.Ale když jsem měl nové firemní Caddy, tak mě tam taky vlezla.Myslíte, že bych tam měl nastražit pastičku nebo je to nelegální?
To není myšička!!!! To je kuna a té chutnají kabely a hadičky pod kapotou odjakživa. Dá se to řešit plašičem, nebo parkovat v garáži. V servisu mě upozorňovali, že ráda papá i tu výplň na odhlučnění kapoty motoru.
Pifikp

Příspěvek od Pifikp »

Tak ta výplň na caddyně je pěkně vožraná.To máš pravdu.Celý to odhlučnění v motoru je rozervaný jak samica.
mmiippll

Příspěvek od mmiippll »

Tak mne uz dvakrat kuna obhryzla zapalovacie kable a tento tyzden to bola pre zmenu hadica od chladica (ta spodna) :( . V servise za nu chceli 31€ (len hadica, k tomu este praca) a este by som aj musel cakat, kym ju objednaju. Tak som si bol kupit hadicu na motorove benziny (rovnaky priemer) za 4€ a vymenil som si to sam
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vipe »

Vynikající náhradní řešení. =D>
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
Odpovědět