Sedačky

Odpovědět
jt

Sedačky

Příspěvek od jt »

Ani neviem prečo som sa tam pozrel asi preto ,že ten tapacirung sa dal dať dolu bol na zips a zapadku tak som sa tam pozrel
šiel som to reklamovať.v servise mi povedali že musia zistiť ako to riešiť.ja som chcel nove sedačky,asi po troch týždňoch mi oznamili, že sa to da viriešit len demontažou a odhrdzenim a novim nastrekom. Konštrukcia všetkých sadadiel t.j. aj v ostatných autach totiž nieje niako ošetrena pozeral som sa aj do iných getzov.Tak som suhlasil preto,že tie nove by neboli tziež ošetrené. Par dni som chodil s dvojsedadlovým autom. ked som prišiel do servisu a namontovali mi sedačky napadlo ma zas neviem prečo pozrieť sa aj pod predné. No a boli take isté.tak že sa to zopakovalo akurat že som auto musel nechať tam.Ale už je to ok.
040.jpg
040.jpg (83.59 KiB) Zobrazeno 3388 x
042.jpg
042.jpg (100.34 KiB) Zobrazeno 3389 x
Rostous

Re: Sedačky

Příspěvek od Rostous »

Tak to teda koukám, že to máš opravdu pěkně rezavé! Asi už tam ty sedadala montovali, když byly rezavé, jinak se mi to nezdá, že by ti to v autě takhle zrezlo A jak tě napadlo se tam kouknout a oddělat tapecírung ze sedáků?
legnaw

Příspěvek od legnaw »

tak to len cumim. ja mam 1,5 roka stary stroj a nemam ani odvahu sa pod koberec pozriet.... si mi dal chrobaka do hlavy
legnaw

Příspěvek od legnaw »

legnaw píše:tak to len cumim. ja mam 1,5 roka stary stroj a nemam ani odvahu sa pod koberec pozriet.... si mi dal chrobaka do hlavy
chrobak dopadol tak, ze som to nasiel v uplne rovnakom stave ako ty :-k
neostalo mi nic ine len to precistit technicakom, zobrat do ruky maly pinzel, do druhej ruky pixlu hammeritu (prave som mal k dispozicii strieborny lebo som si natrel bubny brzd) a pekne som tie sedacky natrel farbou priamo na hrdzu.
interier smrdel tyzden, ale aspon mam kludne svedomie ze som nieco urobil. tusim sa po polroku pozriem ako to vyzera...myslim ale ze aj tak skoncim :^o ... xyay
2005 Facelift Getz 1.1i Up, 5d Metallic Space Silver (5S)
patrke

Příspěvek od patrke »

:)
Odpovědět