porucha smeroviek ?

Odpovědět
lubo
Kontaktovat uživatele:

porucha smeroviek ?

Příspěvek od lubo »

Už sa mi zopár krát stalo, že po naštartovaní motoru sa asi po 2 sekundách zapli smerovky a to obe naraz, čiže vozidlo sa chovalo tak, akoby som zapol výstražné blikanie všetkých smeroviek. Vypnúť sa nedali ani prepínačom smeroviek, ani spínačom výstražného blikania. Po vypnutí a zapnutí motora, niekedy aj na štvrtý krát sa smerovky nezapli a chovali sa tak, ako sa majú.
Má niekto podobné skúsenosti, alebo vie mi niekto poradiť ?

Ďakujem

Lubo
Vipe
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: porucha smeroviek ?

Příspěvek od Vipe »

Nevím co máš za výbavu, ale pravděpodobně ty směrovky spouští nějaká doplňková výbava vozu (alarm nebo centrál) která je asi nějaká nemocná. :-k
Pokud tam máš teda něco podobnýho zkus to vyřadit vytažením pojistky nebo vypnutím abys vyloučil že to dělá to či ono. :wink:
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Obrázek Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů. Obrázek
lubo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubo »

Nechcem sa do toho rýpať, mám ho od 10 mesiaca 2008, aby v servise nefrflali ohľadom záruky.
Inak pri kúpe som si dal namontovať diaľkové ovládanie dverí (bez alarmu), defentlock a automatické zapínanie svetiel. Inak nič ( Getz 1,4).

Diky

Lubo
lubo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubo »

Táto chyba sa mi objavila, to ma podržte, keď som dával voz do servisu na záručnú prehliadku po 15000 km ! Prijímací technik sa divil a bol som rád, že okrem vysvetlovania sa chyba objavila aj naživo. Nuž ale čo, darmo som bol rád, keď nevedeli chybu identifikovať. Telefonovali mi, vraj, nech im ttam nechám voz na noc. Naviac ma požiaali o bezpečnostný kľúč zamykania rýchlostnej páky /defentlocku/, pretože vraj technik omylom zatlačil istič a zamkol rýchlostnú páku....Verte, ale mne sa tento postup nepozdával a tak som radšej voz vybral zo servisu len s klasickou záručnou prehliadkou....Prestal som veriť servisu v Bratislave aj z dôvodu vysokých platieb za pehliadku ak ich porovnám s plabami členov Getzklubu v ČR. Porovnanie cien je vycapené vďaka VIPemu v sekcii garančné prehliadky po 15000 km.
Odpovědět