Manuál
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Manuál
Určitě bych to reklamoval, ti co dělaly to zamykání zpátečky to moc dobře neudělaly. Pokud řazení před montáží bylo bez problémů tak se jim něco nepovedlo při tý montáži. Nenech se a dej jim to sežrat.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
No mě se řadí všechno v úplné pohodě, jen mám od počátku trošku pocit, že ta dvojka by mohla jít trošku lépe do své dráhy. Ale jinak proti jiným autům je to lahoda řazení je přesné.
-
- Kontaktovat uživatele:
Páni, mám pomaly všetky príznaky, ktoré popisujete. Takže dedukujem, že je to vlastnosť a nič s tým nenaqrobíme....
Lubo
Lubo
No, tak zo zaciatku som aj ja mal malinky problem s preradovanim 1-2 a 5-4. Teraz je uz vsetko OK, asi sa to len potrebovalo spravne usadit. Spiatocka obcas zlosti, ale len velmi obcas, takze pohoda.
Já mám Defend Lock taky a problémy nedělá. Řazení je až na zpátečku bez problémů. Jo a ještě jednička není synchronizovaná a je to na ní poznat. Ale to je snad u všech aut, na tu se většinou nepodřazuje.
Getz 1.5 CRDi 2004
-
Zdravím all...
Mě jde řazení všeobecně velmi ztuha , v zimě když je to zmrzlé to chce hodně námahy abych vůbec zařadil...Teď v létě je to lepší , ale stejně to jde dost ztuha .Myslíte že by pomohla výměna oleje v převodovce, nebo je už převodovka KO?? Najeto mám asi 240 000.
David.
Mě jde řazení všeobecně velmi ztuha , v zimě když je to zmrzlé to chce hodně námahy abych vůbec zařadil...Teď v létě je to lepší , ale stejně to jde dost ztuha .Myslíte že by pomohla výměna oleje v převodovce, nebo je už převodovka KO?? Najeto mám asi 240 000.
David.
Olej v převodovce chce vyměnit nejpozději po 200 tis. km. Snad se ještě nezničila, kdo ví, ale tu výměnu bych rozhodně zkusil! Možná ho tam už i trochu chybí. Jen si tu práci nějak pohlídej, dělá se to vyjimečně a v servisu jsou schopni i u motor. oleje vyměnit jen nálepku!
Getz 1.5 CRDi 2004
- Vipe
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ten olej bych určitě udělal, za zkoušku nic nedáš (teda zaplatíš výměnu a olej) , ale určitě tomu neublížíš.DanielDavid píše:Zdravím all...
David.
Jinak jseš jedinej o kom tekon vím že má tolik na Getzíku nejeto. =D>
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Tak tak, po tolika kilometrech určitě vyměnit, jinak pro upřesnění - dle návodu doporučují výměnu převodového oleje po 100 000km při ztížených podmínkách - časté jízdy po městě, do kopce, vysokou rychlostí po dálnici, takže se to týká skoro všech...Vipe píše:Ten olej bych určitě udělal, za zkoušku nic nedáš (teda zaplatíš výměnu a olej) , ale určitě tomu neublížíš.DanielDavid píše:Zdravím all...
David.
Jinak jseš jedinej o kom tekon vím že má tolik na Getzíku nejeto. =D>
GETZ r.v. 2004
Zdravím všechny,
mám najeto okolo 45 tis a začalo mi jít ztuha řazení, při zařazení jakékoli rychlosti musím překonat dost velký odpor. Řadící páka jde zlehka, ale to zapadnutí rychlosti jde ztěžka. Co s tím ?
mám najeto okolo 45 tis a začalo mi jít ztuha řazení, při zařazení jakékoli rychlosti musím překonat dost velký odpor. Řadící páka jde zlehka, ale to zapadnutí rychlosti jde ztěžka. Co s tím ?
Getz 1,3 63 kW, r.v. 2004