Přední brzdy
Re: Přední brzdy
Hotovo, jenže v servisu. Komplet všechny destičky. Přední kotouče vyměnili, zadní jsou složitější kvůli ruční brzdě, tak je zbrousili. Zadkem se moc nebzdí, tak to zrezlo, brzdilo jen někde a tím spíš se to sjelo. Za 12tisíc neberte to.
Getz 1.5 CRDi 2004
No, říkal jsem na brzdách nešetřit, ale kolik jsi zaplatil mě trochu vyrazilo dech , snad Ti ani nemůžu napsat, kolik jsem dal za kotouče a desky já, protože by to s tebou asi seklo
GETZ r.v. 2004
Ahoj,posílám video výměny brzdové kapaliny. http://www.wonderhowto.com/how-to/video ... id-102462/
Z
Z
Zdravím pánové,
Chtěl bych se zeptat, zda může mít přelití brzdové kapaliny za následek, neustálé svícení kontrolky BRAKE?
Chtěl bych se zeptat, zda může mít přelití brzdové kapaliny za následek, neustálé svícení kontrolky BRAKE?
Hyundai Getz 1,5 CRDi, r.v. 2004
Přední už trochu skřípou , tak se chystám na výměnu. Jen zjistit jaký je průměr kotouče .
Getz 1.1 12/2006 +ABS.
Getz 1.1 12/2006 +ABS.
Při prohlížení katalogu náhradních dílů máš přímo uvedený rozměr na vozy s ABS nebo bez něho. S ABS mají větší průměr.
Měl bych také dotaz. Neuvažoval už někdo nad výměnou předních kotoučů a třmenů? Dát tam větší, výkonnější, méně poruchové?.....pořád mě zlobí přibržďování zaseklým pístkem v třmenu, tak jsem uvažoval nad nějakou náhradou....
Jde hlavně o vzdálenost šroubů, na které se třmen namontuje...
Měl bych také dotaz. Neuvažoval už někdo nad výměnou předních kotoučů a třmenů? Dát tam větší, výkonnější, méně poruchové?.....pořád mě zlobí přibržďování zaseklým pístkem v třmenu, tak jsem uvažoval nad nějakou náhradou....
Jde hlavně o vzdálenost šroubů, na které se třmen namontuje...
Hyundai Getz 1,5 CRDi, r.v. 2004